Home + Leuke infographic| Speelgoed door de jaren heen!

Leuke infographic| Speelgoed door de jaren heen!

Hoe staat het met de kerstcadeaus? Ligt alles onder de boom of moet je vandaag toch nog even last-minute shoppen? Wij doen dit jaar met Kerst niet zoveel cadeaus, omdat we met Sinterklaas wel flink hebben uitgepakt. Toch vinden wij het altijd wel gezellig als er wat onder de boom ligt. Het hoeft niet veel of duur te zijn, maar het hoort toch wel een klein beetje bij de sfeer vind ik.

Als kind zijnde had ik dat al en toen ik ouder werd was vooral het shoppen voor de Kerst leuk 😉 Gezelligheid in de winkels en vooral de manier waarop er werd ingepakt. Ik ben geen ‘bling-bling’ type, maar met Kerst ben ik net een kraai, want dan mag het haha. Voor Milan is het heel makkelijk, want LEGO is altijd goed.

Toch zijn er wel trends in speelgoedland en wedden dat jij ze herkent?

Otto heeft namelijk de evolutie van speelgoed in kaart gebracht in een tijdlijn die begint bij 1920 en loopt tot nu. Patrick keken ernaar en herkenden zoveel! Leuk om de dingen die toen van levensbelang leken (want wat moest je zonder?!) en die je nu alweer was vergeten, terug te zien.

Daarbij werden we ook wel even met de neus op de feiten gedrukt, want hoe lastig alles soms lijkt en hoe lastig het soms is om alle eindjes aan elkaar te knopen, als je al dat speelgoed ziet en ziet wat een mooi speelgoed er nu te koop is, besef je eigenlijk nog maar eens hoe goed we het gewoon hebben. Ik weet dat dat lang niet voor iedereen geldt hoor, maar even overall gekeken valt het mij op.

Kijk je mee naar deze toffe infographic? Wedden dat jij minstens één keer ‘oh ja’ zegt en even terugdenkt aan die tijd 😉

Infographic Infographic speelgoed door OTTO

Ik ben heel benieuwd wat je ervan vond om het zo terug te zien? Laat het me weten in de comments hieronder! En vintage speelgoed is heel hip dus misschien brengt het je nog op ideeën!

liefs-marisca-mamablogger-mama blogger-

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *