Home + Fijne cadeautjes voor ná de bevalling!

Fijne cadeautjes voor ná de bevalling!

Heb je weleens gehoord van het begrip ‘baargoud’? Waar het precies vandaan komt weet ik niet, maar mannen geven dan na de bevalling een sieraad aan de net bevallen moeder. Als ik heel eerlijk ben vind ik het een tikkeltje overdreven. Ik vind het fijner dat Patrick er gewoon voor me is, helpt en begrip heeft dan dat hij een armband voor me koopt. Maar als hij het perse wilt…. 😉

Nee, even alle gekheid op een stokje, het is fijn als je man wat voor je wilt doen of kopen na de bevalling. Maar ik vind het stiekem nog leuker als we hier allebei plezier van hebben. Ons leven verandert straks ingrijpend en we zullen er allemaal onze weg in moeten vinden. We zijn zeven jaar lang een gezin van drie geweest en worden straks een gezin van vier. We zitten nu al zo lang in een bepaald ritme dat we best zullen moeten zoeken naar een nieuw ritme.

Alternatief op baargoud

En juist daarom is het lekker om er even op uit te trekken samen, te ontspannen (al is het maar in bad haha) en ’s avonds lekker op de bank te ploffen en een serie te kijken. Gewoon even ontspannen zonder dat je meteen een heel weekendje van huis bent. Dus mannen (en vrouwen natuurlijk ook), lees deze blogpost snel verder als je een cadeau voor haar wilt kopen 😉 Dit zijn mijn favorieten:

Tafelhaard

Bij gebrek aan open haard maken we het maar op een andere manier gezellig! Ik vind deze tafelhaard echt onwijs mooi. Goede serie erbij, lekker hapje erbij (toastje met filet american!) en genieten maar!

Overnachting voor twee personen op een luxe hotel yacht

Stel nu dat je heel wat slapeloze nachten hebt gehad en ernaar snakt om toch heel even met zijn tweetjes weg te gaan. Een nachtje maar, maar voldoende om even bij te komen. Dan is deze overnachting voor twee personen op een luxe hotel yacht een top idee! Je logeert op een prachtig schip in Maastricht dus jullie kunnen ook genieten van de stad.

Welness geschenkset

Wist je dat heel veel moeders zich weleens opsluiten in de badkamer om heel even alleen te zijn? Wat is er nu lekkerder dan een schuimbad met heerlijke producten? Tijdschriftje erbij en even helemaal niets… Zennnnnn…….

High tea voor twee personen in Utrecht

Stel nu dat je je kind(eren) een dagje bij familie kunt brengen. Je familie vindt het ontzettend leuk en jullie gaan er samen een dagje op uit in Utrecht. Shoppen, kletsen en ook nog eens genieten van een heerlijke high tea met zijn tweetjes! Wedden dat jullie helemaal ontspannen terugkomen?

Ik denk stiekem dat deze cadeautjes veel waardevoller zijn dan ‘baargoud’. Qualitytime is namelijk veel belangrijker.

Wat vind jij van deze cadeautjes? En heb jij iets gekregen van je partner na de bevalling? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

 

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Linda
    3 augustus 2017 / 12:43

    Die tafelhaard is inderdaad erg mooi! Waar kun je die kopen?
    Ik heb geen cadeaus gekregen na beide bevallingen. Maar mijn man heeft wel veel voor me gedaan na beide bevallingen en is er constant voor me geweest (en nu nog ;-))! En qualitytime is inderdaad belangrijker dan baargoud!