Home + Feestdagen inspiratie | Houten speelgoed van HEMA!

Feestdagen inspiratie | Houten speelgoed van HEMA!

Nee, dit is geen spon, maar ik zag een paar weken geleden al het houten winkeltje van HEMA in de winkel staan. Het is dat Floris er te jong voor is én we er geen plek voor hebben, maar oh, wat is ‘ie leuk! Toen ik gisteren een persbericht erover kreeg en zag welk houten speelgoed HEMA nog meer heeft, besloot ik de blog weer te openen om nog even snel een artikel te typen hierover. Deze wil je hebben!

Het houten HEMA winkeltje

Ik zag dus dit winkeltje en wat is ‘ie tof! Vroeger was ik gek op winkeltje spelen en ik had een vriendinnetje met een te gek houten winkeltje. Ik weet nog dat we dat uren konden spelen en dat ik later ook een winkeltje wilde hebben. Het is iets anders geworden, maar ik kan mij de gezelligheid nog goed herinneren.

Het winkeltje kost €45,-, de weegschaal €10,- en de kassa €12,-. Erg leuk om cadeau te doen voor de feestdagen! Zeker als je het bijvoorbeeld samen doet met andere familieleden. Je kunt er ook eten bij kopen. Zo kunt je kind ook een eigen sushibar beginnen 😉

Het setje met sushi en het broodje kosten beiden €5,-.

Verder zijn de rookworsten uiteraard ook te koop, net als melk etc.

Het houten keukentje

Ik schreef vorige week over de houten keukentjes van Action en Lidl en dat artikel is zo onwijs goed gelezen. Zo zie je maar dat houten speelkeukentjes tijdloos zijn. Dit keukentje hoef je niet meer te pimpen en staat leuk in iedere huiskamer. Deze kost €65,- en is daarmee niet veel duurder dan het keukentje van Lidl. Ik zou echter wel even goed kijken wat je er precies bij krijgt.

Het houten poppenhuis

Ik had vroeger geen poppenhuis, maar wel een heel groot Barbiehuis. Ik weet nog dat ik hem voor mijn verjaardag kreeg en ik was zielsgelukkig. Uren heb ik ermee gespeeld en het liefst nam ik hem overal mee naartoe. Naar aanleiding van dit artikel heb ik hem even opgezocht op Internet en ik herinner me alles weer. Als jij thuis een echte poppenmoeder hebt is dat wat je eigenlijk ook aan je eigen dochter mee wilt geven.

Deze is echter een stuk hipper en meer tijdloos en vooral heel erg leuk! Dit poppenhuis kost net als het keukentje €65,-

Er is nog veel meer leuks te koop wat betreft houten speelgoed dus dat wordt rennen naar de HEMA! Nogmaals, dit is geen spon, maar gewoon geschreven vanuit mijn eigen enthousiasme.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *