Home + Favo folder aanbiedingen is terug!

Favo folder aanbiedingen is terug!

Eind 2015 schreef ik de laatste favo folder aanbiedingen (je kunt ze nog terug vinden, leuk om te zien!). Ik deelde in die rubriek de leukste folder aanbiedingen van de daarop volgende week. Tenminste, de aanbiedingen die ik zelf heel erg leuk vind en ook zelf zou willen kopen. Ik keek naar de echt leuke aanbiedingen waarvan ik weet dat veel van jullie deze ook heel erg tof zouden vinden. Inmiddels zijn we ruim 3 jaar verder sinds de laatste favo folder aanbiedingen en merk ik dat ik het zelf mis. Daarom is de rubriek terug en ik hoop ze weer wekelijks met jullie te kunnen delen!

Kwantum

Ik begin bij de Kwantum, want ik denk dat je daar altijd wel iets heel leuks kunt vinden. Ik deel de bladzijde uit deze folder met jullie vanwege de bank. Ik heb een mooie nieuwe bank besteld die als het goed is over twee weken wordt geleverd, maar als je een hippe, stoere en tijdloze bank zoekt die niet te duur is en past bij verschillende kleuren in je interieur, is dit hem! Ik vind hem echt fantastisch en hij kost maar €495,- Als je die prijs vergelijkt met onze nieuwe bank, is dit echt een koopje haha!

Verder vind ik de lamp heel stoer, maar ook het behang vind ik fantastisch! Heel tof op een kinderkamer of om een klein muurtje mee te behangen.

Wibra

Ik deelde laatst al alles over de dierenkrukjes van Wibra en nu staan ze in de folder. Ik blijf ze geweldig vinden. Het blijft echter niet bij de krukjes, want er zijn meer toffe spullen voor in de kinderkamer en/of speelhoek. Mijn favorieten zijn de tipi’s (daar zijn ze weer), de houten ladder en het letterbord.

Verder was ik al op zoek naar leuke accessoires voor de Pasen, maar ik vond nergens iets leuks. In deze folder zie ik nu wel heel gave dingen waaronder de houten guirlande en de houten eihangertjes. Deze wil ik nog inslaan voor aan mijn tafelklem. Zodra we hier binnen klaar zijn met het isoleren van de muur, maak ik de tafelklem klaar voor de lente en de Pasen. Is ook leuk voor tijdens het paasontbijt.

De gewone houten eieren zijn heel erg leuk voor in een stolp!

Kruidvat

Even iets heel anders, maar komende week verkoopt Kruidvat (alleen online) te gekke sneakers van Puma voor heel weinig! Ik wil heel graag de witte met de beige zool. Mocht je nog sneakers nodig hebben voor de zomer, weet je ze nu te vinden. Ik verwacht dat ze heel hard zullen gaan!

Jysk

Op de één of andere manier kan ik nooit zo goed slagen bij Jysk, maar mijn oog werd meteen getrokken naar dit toffe vloerkleed voor in de tuin én voor binnen!Ik ben gek op de panterprint, dus vind dit natuurlijk geweldig. En als ik eerlijk ben, is de loungeset ook heel goed geprijsd.

Big Bazar

Urban Jungle it is! Ik zag bij de Big Bazar dit leuke servies. Het servies linksboven is van bamboe en te gek voor in de tuin. Ook het gewone servies vind ik heel leuk. Toch is mijn favoriet het glazen schaaltje in de vorm van een blad. Deze is ook heel leuk als sieraden schaaltje.

Dit waren mijn favo folderaanbiedingen. Ik hoop dat je het leuk vind dat de rubriek weer terug is!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 11 maart 2019 / 08:48

    Leuk dat je de tips deelt! Helaas hebben wij geen Wibra of big bazar helaas