Home + Musthave | De dierenkrukjes van Wibra!

Musthave | De dierenkrukjes van Wibra!

Dat Zeeman tegenwoordig heel veel leuke dingen heeft voor in huis en de kinderkamer, heb ik al regelmatig laten zien. Wibra doet daar echter niet voor onder, want daar vind je tegenwoordig ook te gekke woon- en kinderkameraccessoires. Ik kwam op de Instagram van Wibra nu iets héél leuks tegen. Je moet er nog even op wachten tot 11 maart, maar ik beloof je dat het de moeite waard is!

Steeds meer dierenkrukjes

We zien steeds vaker dierenkrukjes en wat zijn ze leuk! Zelf zou ik er graag eentje willen in de speelhoek van de jongens in plaats van het krukje dat er nu staat. Een grijze of groenachtig krukje zou hier in huis het mooist staan.

We zagen ze laatst al bij Kwantum, maar vanaf 11 maart zijn de dierenkrukjes bij Wibra in de aanbieding. Je shopt ze dan met maar liefst 50% korting! Er zijn er drie en tot nu toe zagen we er op Instagram steeds maar één of twee. Ik heb alle drie de foto’s weten te bemachtigen en wilde deze zo snel mogelijk met jullie delen.

Dit zijn ze;

Ze zijn toch fantastisch?! Mijn voorkeur gaat uit naar de eerste dino en het groene nijlpaard. Het nijlpaard past wat betreft kleur het beste bij ons interieur dus dat wordt 11 maart voor de deur liggen van de Wibra denk ik, want ze zullen ongetwijfeld erg hard gaan. Zet 11 maart dus in je agenda!

Met een klein budget je huis inrichten

Ik vind het leuk dat dit soort winkels steeds hippere spullen verkopen zodat je ook met een kleiner budget mee kan doen met de laatste woontrends. Ook wanneer je er niet teveel geld aan uit wilt geven omdat je toch regelmatig wat wilt veranderen in je woning. De trends gaan snel en we worden via steeds meer kanalen geïnspireerd.

Geldt dat voor jullie ook? Veranderen jullie ook steeds vaker iets in jullie woning? De muur in een andere kleur, nieuwe, bijpassende kussens op de bank etc. Ik merk het zelf wel en daarom deel ik dit soort tips ook graag met jullie.

Jullie zijn alvast op de hoogte, 11 maart is de dag dat je deze geweldige dierenkrukjes voor de helft van de prijs kunt shoppen bij Wibra 🙂

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 16 februari 2019 / 07:56

  Wat een leukjes! Je verwacht niet dat ze zoiets bij Wibra verkopen! Ik heb de datum alvast genoteerd in mijn agenda, ben benieuwd of er hier in mijn stad een run op is. Stiekem hoop ik het niet en dat ik er 2 kan bemachtigen haha!;-)

 2. Oma Will
  21 februari 2019 / 11:16

  O, wat een leuke krukjes zijn dat.
  Na 11 maart even kijken bij de Wibra.
  ’s morgens gelijk gaan kijken, lijkt mij het beste.
  Bedankt voor de tip.