Home + Budgettip | Sinterklaascollectie Zeeman 2023

Budgettip | Sinterklaascollectie Zeeman 2023

Op de één of andere manier gaat de tijd nu echt heel snel. Over een paar dagen begint het Sinterklaasjournaal al en afgelopen weekend zaten we zelf in de bioscoop voor de nieuwe Sinterklaasfilm. Gek, want voor mijn gevoel duurt het allemaal nog wel even. Niets is echter minder waar, want alle jute zakken mogen weer uit de kast, net als de pietenpakjes. Het is bijna Sinterklaas en Zeeman heeft – net als ieder jaar – weer een ontzettend leuke Sinterklaascollectie die je niet wil missen!

Sinterklaascollectie Zeeman 2023

Zeeman heeft ieder jaar een ontzettend leuke Sinterklaascollectie. Dit is een glimp uit de nieuwe folder van Zeeman. Naast veel toffe budgetproof cadeautjes ook veel andere leuke spulletjes waaronder de te gekke truitjes. Deze kochten we voorheen bijna ieder jaar sinds Floris er is. Leuk prijsje en het staat zo ontzettend schattig. Persoonlijk vind ik deze leuker dan alle Pietenpakjes, maar daar denken kinderen vaak anders over, haha.

Verder natuurlijk praktische spullen als een jute zak (waar had je van vorig jaar ook alweer gelaten?), cadeaupapier, cadeautasjes, servetten etc.

Tot slot een heel leuk dobbelspel om te spelen met oudere kinderen, vrienden, familie of collega’s. Gezellig en ieder jaar te gebruiken.

Favorieten uit de Sinterklaascollectie

Ik heb mijn favorieten samengevoegd in de afbeelding hierboven. Natuurlijk de truitjes voor de verschillende leeftijden, het dobbelspel en Floris wil perse de mijter dus die moest er ook bij 😉 Het is fijn dat dit van die kleine prijsjes zijn, want hoewel we alles wel leuk vinden in deze periode, is het ook een heel dure tijd. Dit scheelt dan enorm en is voor veel mensen wel betaalbaar.

Zelf zou ik gaan voor één van de bovenste truien en de mijter. Het dobbelspel is misschien leuk voor volgend jaar. Ik vrees namelijk dat dit het laatste jaar is voor we Floris het geheim van de Sint gaan vertellen. Vorig jaar stelde hij al vragen, dus dit jaar genieten we er extra van.

Hebben jullie al Sinterklaasinkopen gedaan en naast de cadeautjes dit soort leuke spulletjes in huis gehaald? Geniet van de voorpret!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *