Home + Fabeltjeskrant spaaractie bij PLUS! Dat wordt weer sparen!

Fabeltjeskrant spaaractie bij PLUS! Dat wordt weer sparen!

‘Hallo, lieve kijkbuiskinderen’. Wie van ons kent deze zin van Meneer de Uil niet? Toen ik klein was werd De Fabeltjeskrant al herhaald, maar ik vond het fantastisch. Daarna was het even stil, maar afgelopen december kwam De Fabeltjeskrant weer tot leven met een nieuwe bioscoopfilm. Daar blijft het echter niet bij, want je kunt nu bij supermarkt PLUS alle karakters uit De Fabeltjeskrant sparen! Ik vertel je alles over deze spaaractie!

Post van Meneer de Uil

Afgelopen donderdagochtend kreeg ik al vroeg een videoboodschap van Meneer de Uil. Ik moest de post maar in de gaten houden. Die middag werd er een mega doos thuisbezorgd. Zo onwijs leuk, want in deze doos zat niet alleen heel veel lekkers, maar hierin zaten ook de handpoppen van De Fabeltjeskrant die je vanaf nu kunt sparen bij PLUS!

Onwijs leuk, want wij hebben nu volop foto’s kunnen maken zodat wij ze alvast aan jullie kunnen laten zien én jullie kunnen vertellen wat we ervan vinden.

Fabeltjeskrant spaaractie bij PLUS

Er zijn in totaal vijf handpoppen; Meneer de Uil, Lowieke de Vos, Bor de Wolf, Juffrouw Ooievaar en Willen Bever. Per handpop heb je 18 zegels nodig. Bij iedere €10,- ontvang je een zegel en met 18 zegels heb je dus een spaarkaart vol. De spaaractie is gisteren begonnen en duurt nog tot en met zaterdag 20 april. Je hebt dus nog even. Het zijn niet voor niets handpoppen dus dat vraagt om een poppenkast. Je kunt bij PLUS voor €2,99 een tafelmodel poppenkast kopen. Deze zet je in een handomdraai in elkaar en de kinderen zijn voorlopig wel even zoet. Oké, wij ook, want voor ons roept dit ook herinneringen op. Pat en ik hebben samen uit volle borst het liedje gezongen. Milan en Floris keken ons aan alsof we niet goed snik waren 😉

De handpoppen zitten in een doosje. Hierop staan ook de andere karakters en er wordt wat over hen verteld. Onze kinderen zijn misschien wat minder bekend met De Fabeltjeskrant, maar zo leren ze de karakters goed kennen.

De poppen zijn ontzettend zacht en van heel goede kwaliteit. Dit valt echt op. Ook zijn ze niet te klein. De poppenkast is makkelijk in elkaar te zetten en je kunt hem zo invouwen en in de kast leggen als er even niet mee wordt gespeeld.

Voorleesboekjes en andere activiteiten

Naast de handpoppen en de poppenkast zijn er gedurende vier weken voorleesboekjes beschikbaar. Deze krijg je bij aankoop van bepaalde actieproducten. En om de verjaardag van Meneer de Uil te vieren worden er in het hele land feestelijke activiteiten georganiseerd. Denk aan Meet & Greets met Meneer de Uil, knutselochtenden, poppenkastvoorstellingen en kleurwedstrijden. Het wordt de komende tijd een nostalgisch feestje en ik vind dit by far de tofste spaaractie die we sinds lange tijd hebben gezien.

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *