Home + Even tussendoor; shoplog van nieuwe spulletjes in huis!

Even tussendoor; shoplog van nieuwe spulletjes in huis!

Het voordeel van halve dagen werken en voor de rest van de tijd te freelancen, is dat je wat flexibeler je tijd kan indelen. En dat is vooral handig wanneer er Sinterklaas cadeautjes gekocht moeten worden of wanneer je het thuis gewoon wat gezelliger wilt maken. Je kan dan namelijk gewoon even de stad in en op zoek naar leuke spulletjes voor in huis. Die neiging heb ik namelijk altijd wanneer het kouder wordt. Dan wil ik het thuis gewoon graag gezellig maken. In deze blog een shoplog van de leukste items die ik afgelopen week heb gekocht en natuurlijk waar ik deze heb gekocht.

En nee, dit zijn geen Sinterklaas cadeautjes, die volgen binnenkort als ik alles binnen heb 😉

blogboek, mamablogger, Marisca Kenter, shoplog

Het blogboek! Vol met tips voor beginnende en gevorderde bloggers

Dit boek is heerlijk! Vol met blogonderwerpen voor je volgende blog, tips, ervaringen van de schrijfster over betaald krijgen voor het bloggen etc. Echt een aanrader dus! Binnenkort volgt er een uitgebreide review! Het boek is te bestellen bij Bol.com.

Riviera Maison, kussens, kaart, mamablogger, interieur, shoplog

Mijn nieuwe Riviera Maison kussens!

Ik was aan nieuwe kussens toe op de bank en ik ben groot fan van Riviera Maison. En laat ik dan ook nog het geluk hebben dat mijn broer en schoonzus selected dealer zijn van Riviera Maison! Afgelopen donderdag was ik bij hen in de winkel en zodra ik deze kussens zag, was ik verliefd, ik moest en zou ze hebben. Dus ook hiervan twee stuks gekocht bij Nana Groen – Wonen in Bergambacht 😉

Riviera Maison, wereldbollen, shoplog, mamablogger, Marisca Kenter

En deze twee Riviera Maison wereldbolletjes!

En oké, ik geef het toe, het bleef niet alleen bij de kussens 😉 Deze twee wereldbolletjes zijn eigenlijk om op te hangen in bijvoorbeeld de kerstboom, maar ik heb de touwtjes eraf geknipt en ze in deze stolp gedaan.

Lego, Action, Shoplog, mamablogger, mamablog, Marisca Kenter

Koplamp lamp voor op de Lego tafel!

Mijn blog over de Lego tafel van M. staat in de top 5 van de meest gelezen blogs. Maar op deze tafel moest ook een stoere lamp komen die erbij past. We hebben lang gezocht naar een aparte lamp die ook nog eens niet teveel kost. En daar liepen we gister zo bij de Action tegenaan! Deze stoere lamp kost maar €7,99, heeft een lekker retro gevoel en staat ook nog eens super leuk op deze, toch al stoere, tafel!

Ik ben benieuwd wat je er allemaal van vindt!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

  1. 25 november 2014 / 08:55

    Wauw! Dat kussen en die wereldbolletjes Love it! Nog nooit geshopt bij Reviera Maison, maar misschien moet ik dat toch eens gaan doen 😉

    • 25 november 2014 / 20:34

      Haha, dank, ik ben zelf ook heel blij met de kussens! Riviera Maison is wel verslavend hoor 😉