Home + Even tussendoor| Ons appartement staat te huur!

Even tussendoor| Ons appartement staat te huur!

Gekke blog misschien, maar ik wil heel graag tussendoor van de gelegenheid gebruik maken en vertellen dat ons appartement te huur staat. Als je mij persoonlijk kent of al een tijdje volgt weet je dat we nu al zo’n zes jaar met dubbele lasten zitten. Het huis te koop zetten heeft simpelweg geen zin, omdat de huizenprijzen wel iets stijgen, maar niet genoeg. Hierdoor zouden we met een enorme restschuld blijven zitten en helaas is de Postcodeloterij dit jaar niet op onze postcode gevallen 😉

Om een lang verhaal kort te maken, we hebben het huis verhuurd, maar onze huurders hebben een huis gekocht. Daarom zoeken wij per 1 april (geen grapje) weer nieuwe en vooral ook betrouwbare huurders (of een huurder)

Het gaat om Statensingel 53 in Gouda, een appartement waar we met heel veel plezier hebben gewoond. Een gezellig en toch heel ruim appartement aan de rand van de binnenstad en met alle faciliteiten op loopafstand. En gezien het feit dat ik nu toch aan het promoten ben 🙂  zet ik hieronder op een rij wat extra info over het appartement:

 • Het appartement is geheel gestoffeerd. Door het hele huis ligt een lichte laminaatvloer en hangen er gordijnen en luxaflex
 • In de keuken staat een koelkast, combi magnetron/oven en een gasfornuis. Deze hoef je dus niet aan te schaffen!
 • Het gehele appartement is voorzien van centrale verwarming. In de woonkamer staat een moederhaard welke wij ieder jaar laten schoonmaken/onderhouden en deze is in december 2014 voorzien van nieuwe onderdelen.
 • Het hele appartement is voorzien van dubbel glas
 • Zeer grote woonkamer (ca. 40 m2) met ramen voor en achter, dus de hele dag door (zon)licht
 • 2 balkonnetjes (voor en achter) en 2 slaapkamers die allebei zijn voorzien van inbouwkasten.
 • Op loopafstand: supermarkt, kapper, ziekenhuis, apotheek, tandarts, fietsenwinkel, zonnestudio, kerk, scholen, benzinestation, lunchroom, videotheek, gemeentehuis, station, bioscoop, cafetaria en diverse zaakjes waar je eten kunt halen
 • Op 5 minuten afstand fietsen: het centrum van Gouda
 • Parkeerplaatsen voor de deur (parkeervergunning nodig)
 • Grote berging met veel ruimte (de grootste van het appartementencomplex)

Wil je meer praktische dingen weten kijk dan op Funda. En wil je een muur verven? Geen probleem, mits dit wel even besproken wordt. De makelaar bemiddeld, dus neem met hen contact op als je meer wilt weten of wilt komen kijken. Hieronder nog wat foto’s. Oja, de roze slaapkamer op de foto heeft nu een neutrale kleur hoor 😉

Voorzijde appartement

Voorzijde appartement

Het uitzicht aan de voorkant

Het uitzicht aan de voorkant

Woonkamer

Woonkamer

Woonkamer

Woonkamer

Woon3 Ssingel 53

Woonkamer

Keuken met balkon

Keuken met balkon

Slaapkamer voorzijde. Wij gebruiken deze al studeerkamer

Slaapkamer voorzijde. Wij gebruiken deze al studeerkamer. Ook met balkon

Slaapkamer achter, die nu niet meer roze is ;-)

Slaapkamer achter, die nu niet meer roze is 😉

Mocht je iemand kennen in Gouda om omgeving of die graag naar Gouda wilt verhuizen? Deel dan deze blog. Je zou ons er enorm mee helpen!

Morgen weer een gewone blog hoor 😉

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. 4 januari 2015 / 00:18

  Oh nee helaas ik woon niet in Gouda en ken er ook niemand maar ik duim wel voor jullie want dubbele lasten is niet fijn!