Home + Even tussendoor; bloggers gezocht voor PIECES outlet!

Even tussendoor; bloggers gezocht voor PIECES outlet!

Hoewel ik zelf ook blog ben ik nu ook op zoek naar bloggers. Ik ben heel erg blij en trots om te kunnen melden dat ik in mijn webshop nu een echte PIECES outlet heb! Daarmee ben ik de eerste (en dus voorlopig ook de enige) webshop in Nederland met een officiële PIECES outlet! Superleuk natuurlijk, maar ik wil dit nieuws ook heel graag met heel veel mensen delen. En dan denk ik natuurlijk meteen aan bloggers 😉

Wat is de bedoeling?

Er komt binnen enkele dagen een persbericht hierover uit speciaal voor bloggers met daarin ook een kortingscode voor al jouw lezeressen. Je hoeft het persbericht niet helemaal over te nemen, maar maak er vooral je eigen verhaal van of verwerk het bijvoorbeeld in een blog met cadeau ideeën. Net wat je wilt. En wil je het bericht uiteindelijk toch niet plaatsen? Jammer, maar dat staat natuurlijk helemaal vrij. Omdat ik niet kan betalen voor de blogs hoop ik dat de kortingscode en de nieuwswaarde je toch blij maken.

Hoe dan verder?

Als je het persbericht wilt ontvangen, stuur dan een mail naar info@mariscakenter.nl en geef je mailadres op. Ik zorg dan dat je op de perslijst komt en het bericht ontvangt. Als je nog vragen of andere ideeën hebt, mail mij die gerust. Ook wanneer je beeldmateriaal nodig hebt van de PIECES items, kun je die via dit mailadres opvragen. Deze kun je dan gewoon gebruiken voor je blog. En als je de b hebt geschreven zou ik het heel leuk vinden als je me dit laat weten, deze deel ik dan ook weer op mijn social media kanalen.

Kortom, ik hoop dat je dit een leuk idee vindt! Mailen kan dus naar info@mariscakenter.nl

PIECES outlet webshop www.queenc.nl Cadella Tube scarf PIECES outlet webshop www.queenc.nl Mocana hotpink bracelet set PIECES oulet www.queenc.nl Run T-shirt Bordeaux PIECES outlet www.queenc.nl

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie