Home + Dagje met mij meelopen?

Dagje met mij meelopen?

Vandaag gun ik je echt letterlijk een kijkje in mijn leven. Dit was gisteren, dus op een woensdag. De eerste woensdag dat M. op de basisschool zat terwijl ik moest werken (vorige week was ik vrij) en na twee dagen ziek te zijn geweest viel M. bijna letterlijk met zijn neus in de boter, want gisteren was ook het Nationaal Schoolontbijt!

Mijn dagen zijn vol en druk en hoewel ik af en toe wel vergat een foto te maken, denk ik wel dat het gelukt is en kan je een dagje met mij meelopen!

Mijn wekker gaat op een doordeweekse dag om 05.17 uur. Waarom precies die tijd weet ik niet, maar ik sta altijd vroeg op en deze tijd staat al jaren op mijn wekker. Dit was trouwens wel weer een beroerde nacht, want hoewel M. wel weer is opgeknapt, was hij toch de hele nacht aan het hoesten en ben ik vaak uit bed geweest. Ik heb zelfs rond 2.30 uur een boek besteld bij Bol.com! Was toch klaarwakker 😉

Dan het ochtendritueel; ik zal je de details besparen, maar denk aan schoonmaken, wassen, aankleden, bedden opmaken, opruimen, ontbijten etc.

kijkje in het leven van een werkende moeder, mamablogger, Marisca, Kenter

Onze tassen staan ingepakt en voorzien van broodtrommeltjes klaar!

Dit keer was de tas van M. extra vol, want er moest een bord, beker en bestek mee voor het Nationaal schoolontbijt. We zijn klaar om te gaan!

In de bakfiets en klaar om te gaan!

In de bakfiets en klaar om te gaan!

Hmm, het is mistig en eigenlijk ook best koud. Ook besef ik mij dat ik wel licht heb achterop de bakfiets, maar niet voorop. Binnenkort toch maar eens regelen…

Op de bakfiets onderweg naar school!

Op de bakfiets onderweg naar school!

Het was namelijk echt nog donker, brrr…

Nationaal schoolontbijt, mamablogger, Marisca Kenter

Aan tafel!

Meneertje zit klaar voor het schoolontbijt en nee, er stond echt geen hagelslag op tafel 😉 Nog snel maken alle ouders een foto en daarna is het tijd voor de kinderen om te gaan eten. Ik ga daarna naar mijn werk tot 13.00 uur.

Starbucks, mamablogger, Marisca Kenter

Ik werk vlakbij het station en Huis van de Stad en laat op die open plek nou binnenkort een Starbucks komen!

Onderweg naar huis was het nog steeds heel koud, maar ik ben ook nog eens niet fit, dus dat zal er ook wel mee te maken hebben. Nu op naar mijn ouders die M. van school hebben gehaald en waar hij dan tussen de middag even kan eten.

M. druk aan het spelen!

M. druk aan het spelen!

Helemaal niet moe van school en het ontbijt, maar gewoon lekker aan het spelen bij opa en oma! Daarna nog even naar Hema voor brood en een Pietenpak en dan op naar huis, want we moeten boeken inleveren bij de bieb (ook nog ja)…

Bibliotheek Gouda, mamablogger, Marisca Kenter

Gelukkig is de bieb sinds vorig jaar om 100 meter van ons huis, dus we kunnen even snel heen en weer

Onze bieb is heel gezellig en nu ik er toch ben, neem ik gelijk wat tijdschriften mee als inspiratie voor mijn blog 😉 Niks ontspanning, gewoon aan het werk!

Daarna lopen M en ik naar huis, drinken we gezellig wat samen, komt het rioolbedrijf nog om het één en ander door te nemen voor de nieuwe aansluiting die we willen, dweil ik boven de vloeren even en kan ik daarna nog even aan de slag voor mijn freelance klussen.

freelance, social media beheer, Marisca Kenter

Het werk stopt nooit (gelukkig!)

Daarna komt manlief thuis, eten we, gaat M onder de douche en slapen, maak ik deze blog alvast, beantwoord ik nog wat mailtjes en ben ik druk met deze foto’s en dan kan ik om 20.00 uur echt gaan zitten.

Laptop uit, it’s a wrap!! Morgen doen we dit gewoon nog een keer 🙂 En hoe vond je het dagje meelopen?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. 6 november 2014 / 19:24

    Leuk om te lezen wat iemand nou doet op een “werkdag”. Hier ook altijd erg druk, en ook hier werken we thuis gewoon door in de avond 😉