Home + Even bijkletsen | Bijna verlof en hoe gaat het met Mamablogger?

Even bijkletsen | Bijna verlof en hoe gaat het met Mamablogger?

Eigenlijk weten jullie al best veel. Zeker wat betreft de zwangerschap, want ik schrijf immers iedere week een uitgebreide zwangerschapsupdate. Als je deze volgt, weet je dat dit mijn laatste werkweek is voor mijn verlof. Vandaag is mijn laatste hele werkdag en maandag werk ik nog een ochtend. Daarna gaat mijn verlof officieel in en dat is best een gek idee.

Door drukte schrijf ik deze blogpost ook vandaag (het is nu 06.17 uur in de ochtend) en als ik mij bedenk wat ik vandaag en maandag allemaal nog af moet ronden… Je zou om minder gestrest kunnen raken 😉 Een hoop werkzaamheden zijn al overgedragen, maar ik wil zelf ook alles goed achterlaten en al dingen voorbereiden voor 2018 zodat collega’s dit alvast hebben en ermee aan de slag kunnen. Het geeft mij meer rust als ik dat doe.

Plannen voor mijn verlof

Allereerst ga ik natuurlijk genieten en waar nodig mijn rust pakken. Ook ga ik lekker veel vooruit schrijven en zorg ik dat de traktaties voor Milans verjaardag en voor na de geboorte van zijn broertje klaarstaan. Zelfs de traktaties voor ons werk zullen we klaarzetten. Alles is houdbaar en zo hebben wij er geen omkijken meer naar. Woensdag ga ik lekker ontbijten met wat moeders van school (nu kan ik ook eens mee haha) en verder zal ik heel wat babywasjes draaien etc.

Milans kinderfeestje en verjaardag

Milan is ook in oktober jarig en gisteren hebben we zijn feestje alvast gevierd. Code oranje en een vette najaarsstorm en ik heb mij hier dinsdag best druk gemaakt. Zou alles wel goed gaan en is het niet gevaarlijk om te rijden met de kinderen in deze storm? Gelukkig viel alles reuze mee en was het feestje een groot succes! Milan heeft ontzettend genoten en de kinderen ook. We vierden het feestje op een boerderij in de buurt. Zaterdag volgt er een verslag.

Zijn verjaardag voor familie vieren we ook eerder en vieren we eind deze maand. Kunnen we dat ook van het lijstje strepen haha.

Patricks’ gezondheid

In de vakantie ging het niet heel lekker met de gezondheid van Patrick. Iemand die nooit wat heeft en nauwelijks ziek is, maar de laatste tijd wel erg kwakkelde. Uiteindelijk werd besloten een maagonderzoek te doen en al snel bleek dat er gelukkig niets ernstigs aan de hand was. Ik heb er heel wat nachten van wakker gelegen kan ik je vertellen. Je weet het maar nooit… Hij bleek een scheurtje te hebben in zijn middenrif en een ontstoken slokdarm. Vorige week mocht hij proberen de medicijnen af te bouwen, maar dat ging niet goed. Omdat hij gisteren toch vrij was vanwege Milans verjaardag, ging hij ’s morgens nog even naar de huisarts. Hij kreeg te horen dat dit wel een jaar kan duren! Dus misschien moet hij wel een jaar deze medicijnen slikken. Toch was ook dat een opluchting. Liever deze medicijnen dan dat er iets ernstigs aan de hand zou zijn…

Mamablogger

Tussen alle afspraken door zou je bijna vergeten dat ik ook nog iedere dag blog. Haha nee hoor, ik vergeet dat niet, maar ben nu zoveel aan het afronden dat ik er echt even moet zitten. Het is ook gewoon heel druk met heel veel afspraken, ook in de avond, werk, Milan, de zwangerschap etc. Juist omdat alles afgerond moet worden.

Toch gaat het goed met Mamablogger, heel erg goed zelfs. De bezoekersaantallen blijven stijgen en nu de vakantie weer voorbij is stromen er weer heel veel leuke mailtjes mijn mailbox binnen. Vasthouden dus!

Dit was het nu weer even. Ik ga mij als een speer wassen en aankleden en Milan weer naar school brengen voor ik aan het werk ga.

Bewaren

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. Reb
  14 september 2017 / 09:59

  Fijne laatste werkdagen en dan lekker rustig aan.

  Sterkte met Patrick, die angst wil je niet. Blij voor jullie dat het niets ernstigs is!

 2. Christine
  14 september 2017 / 14:40

  Succes nog even op je werk, alles goed overdragen maakt dat je het straks ook wat makkelijker loslaat, dus ik ken je gevoel..
  En fijn dat het ook zo goed met je blog gaat!! Ook al is het hobby, de erkenning dat je het goed doet is heel fijn! Geniet ervan 😉
  You earned it!!!

 3. 17 september 2017 / 22:04

  Wauw Maris

  Looking Good!
  Leuk
  Af en toe even wat van je te lezen !
  Liefs en succes met de laatste loodjes?