Home + Eindelijk genieten van een barbecue!

Eindelijk genieten van een barbecue!

Bij zomer denk je al snel aan een heerlijke barbecue en eindeloze zomeravonden in de tuin met familie en vrienden. Maar ja, dat kan alleen als het weer meewerkt. Afgelopen maandag mochten wij van de Barbecue Boer een geheel verzorgde barbecue organiseren voor 10 personen en oh, wat heb ik de dagen ervoor vaak op Buienradar gekeken!

Gelukkig brak op maandag de zon door en hadden we echt geluk, want de dagen ervoor en erna hadden we echt niet zulk mooi weer. We hadden mijn ouders, oom en tante en mijn zus, zwager, neefje en nichtje uitgenodigd dus we waren in totaal met 11 personen. Gezellig!

Een paar uur voor de barbecue werd de auto afgekeurd dus je zult misschien wel denken dat we behoorlijk in de stress zaten omdat we nog boodschappen moesten doen. Niets is echter minder waar, want alles was al thuisbezorgd door de Barbecue Boer!

Bij mooi weer in de vakantie bedenkt het halve land dat het wel leuk is om ’s avonds lekker te gaan barbecueën. Is ook leuk, maar niet als je dan vervolgens in de supermarkt staat en je erachter komt dat het merendeel van het vlees al is uitverkocht, het houtskool op is en je vervolgens drie winkels af moet om je spullen bij elkaar te shoppen.

Dat kan anders!

De Barbecue Boer

Bij de Barbecue Boer kun je kiezen uit maar liefst 8 verschillende soorten barbecue pakketten. Niet alleen uit vlees en vis, maar wat dacht je bijvoorbeeld van kinder pakketten, glutenvrij vlees, vegetarisch en halal? Stel dat je een barbecue geeft met 15 personen, dan geef je op de website aan welke pakketten je wilt, je rekent af en vervolgens zit het meeste werk voor jou erop.

De Barbecue Boer brengt het vlees (gratis thuisbezorgd), maar ook de barbecue (en sluit deze aan), het bestek, de borden en de servetten. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de tafel te dekken en drinken op tafel te zetten en dan kan het genieten beginnen!

In de weekvlog laat ik je uitgebreid zien wat de Barbecue Boer leverde en hoe dat eruit ziet. Je ziet het vanaf 6.01 minuten.

Wij hadden voor 10 personen de luxe barbecue en echt alles zat erbij. Zo werden er 6 heerlijke verse stokbroden bij geleverd net als kruidenboter, sausjes en de salades. De salades zijn echt helemaal op gegaan, die waren zo vers en zo lekker! Van het stokbrood hadden we nog over en die hebben we twee dagen later nog ’s avonds met een smeerseltje gegeten. Zelfs toen waren ze nog vers en zacht!

Het vlees was ontzettend mals en echt goed van smaak. Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat ik nog nooit zulk lekker barbecuevlees heb gegeten.

Wat ook heel prettig was, was dat er een folder werd meegeleverd waar je nog precies op kon zien wat er in de verschillende pakketten zat met alle bijbehorende allergie informatie. Zo wisten wij niet van tevoren dat mijn nichtje zou komen. Zij heeft een glutenallergie en anders had ik uiteraard  voor haar de glutenvrije barbecue besteld. Toch bleek uit de folder dat zij nog heel veel kon eten. Wat fijn om dat dan nog even te kunnen lezen voor de zekerheid!

Na afloop konden we alle borden en bestek vies in de bakken doen en de dag erna kregen we keurig een sms wanneer alles zou worden opgehaald. Ze doen namelijk ook nog eens de afwas voor je!

Vaker bestellen bij de Barbecue Boer?

Ja! Ik kan het iedereen aanraden. Sterker nog, dat heb ik ook gedaan en een collega van mij heeft inmiddels ook besteld bij de Barbecue Boer voor de 60e verjaardag van haar man. Zij vond het, net als wij, geweldig en vooral ook erg handig.

Wij gaan dus niet meer drie supermarkten af, maar bestellen het in het vervolg gewoon. Kende jij de Barbecue Boer al? Zo niet, neem dan vooral even een kijkje op de website, want eind volgende week schijnen de temperaturen weer omhoog te gaan 😉

Liefs, Marisca

 

mamablogger, samenwerking, samenwerken, disclaimer

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. 7 augustus 2016 / 07:53

    Wij hebben vanavond een bbq en ik heb eigenlijk altijd een voorraad aan vlees in huis en een salade is zo gemaakt haha. Maar voor een grote groep is het wel zo handig!

  2. 17 oktober 2016 / 11:37

    erg handig inderdaad zo voor een BBQ. Toch vind ik het zelf uitzoeken toch leuker.