Home + Weekvlog | Auto afgekeurd, barbecue en nog veel meer!

Weekvlog | Auto afgekeurd, barbecue en nog veel meer!

Jeetje, wat een rare week was dit zeg! Het was mijn laatste werkweek voor mijn vakantie en ik had gehoopt op een lekker rustig weekje. Patrick had al vrij en ik hoopte voor hem en Milan dan ook dat het lekker weer zou worden. Het werd een week met veel regen, behalve toen wij een barbecue organiseerden :-), en pech, want de auto werd afgekeurd en we moesten op zoek naar een nieuwe.

We kwamen tijdens de autojacht terecht op een verlaten industrieterrein wat niet zo prettig voelde. Verder laat ik je een nieuw DIY project voor Milan zien, gingen we naar het park, neem ik je mee naar de barbecue en nog veel meer.

Kijk je mee naar deze enerverende weekvlog?

Mamablogger weekvlog!

Wat vond je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder!

Liefs, Marisca

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. Maud
  28 augustus 2016 / 11:41

  Wanneer komt er weer een weekvlog online?

  • 29 augustus 2016 / 18:25

   Hoi,

   Dat weet ik nog niet. Het ligt er ook aan wanneer ik tijd heb om goed te kunnen vloggen.