Home + Een tattoo laten zetten, ik heb een afspraak gemaakt!

Een tattoo laten zetten, ik heb een afspraak gemaakt!

Oh jongens, het gaat gewoon gebeuren: ik ga een tattoo laten zetten! Ik heb er heel lang over nagedacht, zeker een jaar, en ben erover uit wat ik precies wil en op welke plek. Ik vind het nog steeds heel erg spannend, maar ik heb er ook veel zin in. Het hoe, wat, wanneer en waarom lees je in deze post.

Ik? Een tattoo?!

Als je mij al langer persoonlijk kent weet je dat ik eerder nooit een tattoo heb gewild. Ik zou niet eens weten wat ik dan überhaupt had gewild. Op een gegeven moment zag ik allemaal mooie minimalistische tattoos en zo ontstond het idee. Dit vond ik namelijk wel heel mooi mits het een betekenis zou hebben. Zomaar zoiets permanents laten zetten is niets voor mij. Ik dacht er verder over na en wist op een gegeven moment wat ik wilde. Ik durfde alleen nog niet!

Toen een collega een mooie tattoo liet zetten en vertelde dat het heel erg meeviel was dat het zetje dat ik nodig had.

Wat voor tattoo ga ik laten zetten?

Ik ga twee letters op de binnenkant van mijn pols laten zetten, de M en de F. Ik wil ze graag in typemachine letters en ertussen komt een punt in het midden. De punt komt niet aan de onderkant van de letters te staan zoals M . F, maar echt in het midden. Anders lijkt het een afkorting en dat is het niet. Het zijn natuurlijk de voorletters van de jongens. Daarbij zijn het ook mijn eerste twee voorletters, de eerste twee voorletters van Milan en de voorletters van mijn ouders. Ik wil de letters klein en subtiel met dunne lijnen. Ik weet alleen nog niet of ik de letters naar mij toe wil laten zetten of juist van mij af.

Wanneer gaat het gebeuren?

Het duurt nog even, maar de afspraak staat op 21 november aanstaande! Het zal niet lang duren, hooguit een uurtje en ik heb er zin in. Afgelopen zondag zijn we een tattoo shop binnen gelopen en hebben we informatie gevraagd. Ik was overtuigd en stiekem best teleurgesteld toen bleek dat de wachttijd zo lang was. Maar het is zo. De afspraak staat in ieder geval en nu is het wachten.

Wat vind je ervan? En hoe zou jij de letters zetten, naar je toe of van je af? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 Reacties

 1. Linda
  4 september 2019 / 06:29

  Klinkt mooi! Ikzelf heb er ook nog even over nagedacht, maar toch besloten het niet te doen. Wie weet ooit nog haha.
  Ik zou het trouwens naar me toe zetten. Je zet de tattoo toch voor jezelf en niet voor anderen, dus het is het belangrijkst dat jijzelf de letters goed kan zien en lezen.
  Succes ermee en ben benieuwd naar het resultaat!

 2. Lyn
  4 september 2019 / 06:49

  Voor je het weet heb je een afspraak voor een 2de staan hihi !!

  Mijn tatoeages staan allemaal van mij af , ( zowel de plaatjes als teksten / namen ) ondanks dat je het voor jezelf zet is het ook mooi als een ander het kan lezen.

  Succes

 3. Judith
  4 september 2019 / 06:59

  Ik heb de letters naar me toe. Dit omdat ik de tatoo voor mezelf heb en niet voor andere..
  Ik wil binnenkort ook weer een laten zetten van mijn pasgeboren dochter. Mijn zoon zijn naam staat al op mijn pols.

 4. Christine
  4 september 2019 / 08:06

  Wat cool, Marisca!
  Minimalistische letters in zo’n stijl vind ik wel bij je passen!
  En toen je zei dat ze betekenis voor je moesten hebben dacht ik gelijk aan je vader.. wat bijzonder dat je nu met twee letters zowel je ouders als kinderen voor altijd bij je hebt, héél tof!!

 5. Claudia Diependaal
  4 september 2019 / 13:04

  Ik zou ze van me af laten zetten. Al heb ik ze in mijn bedelarmband naar me toe, anders was het niet realistisch alsof ze hangen. En ik heb een infinity teken op mijn onderbeen met het woordje STRENGHT erdoorheen. Omdat ik MS heb is oneindige kracht wel iets dat ik heb ?.

 6. 4 september 2019 / 19:11

  Oeh wat spannend! Ik wil ook graag een tattoo laten zetten maar weet nog niet precies wat. Het wordt sowieso een kleintje.. waarschijnlijk een leuke quote. Succes met het zetten van je tattoo!

 7. 4 september 2019 / 21:11

  Gaaf dat de afspraak staat! Ik twijfel zelf al jaren, soms is het weer naar de achtergrond maar op het moment ben ik er (bijna, hihi) van overtuigd dat ik het toch wil. Ik houd van dunne lijnen en minimalisme, het symbool weet ik ook bijna zeker en de plek…. Nouja, ben benieuwd of er een gaat komen haha. Benieuwd naar het resultaat bij jou. Maar dat twee letters zetten toch nog een uurtje duurt!?