Home + Een Swarovski armband: dé manier om de show te stelen

Een Swarovski armband: dé manier om de show te stelen

Heb jij jouw oog al eens laten vallen op een Swarovski armband? Het is een armband die direct opvalt als je deze aan jouw pols hebt. De steentjes zorgen namelijk voor een weerkaatsing van het licht, waardoor jouw oog er wel naartoe wordt getrokken. Met een groot aantal keuzemogelijkheden is er altijd wel een variant die bij jou past. Voordat je de show kunt stelen met jouw nieuwe armband is het daarom verstandig om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en aan welke extra’s je nog kunt denken. Want hoe zorg je er dan voor dat je helemaal straalt tijdens het dragen van de armband? 

Verschillende varianten laten jou stralen 

Een Swarovski armband is een variant waarbij verschillende steentjes zijn toegevoegd aan de armband. Je kunt hierbij denken aan een armband die volledig uit deze kleine diamantjes bestaat, maar ook armbanden waarin deze subtiel verwerkt zitten. De steentjes zelf zorgen voor een mooie weerkaatsing van het licht, waardoor het lijkt alsof deze stralen. Deze uitstraling zal direct op jou overspringen. De twinkeling van de armband is ook terug te zien in jouw ogen. Jij hoeft hierbij dus in eerste instantie alleen te kijken welke variant bij je past, zodat je van hieruit verder kunt kijken naar de andere specificaties die de armbanden hebben. 

Kleuren zorgen voor een geheel 

De Swarovski steentjes kun je in een groot aantal kleuren terugvinden. De armbanden kunnen daarom ook altijd voorzien worden van een gewenste kleur. Zo zijn er mensen die de geboortekleur gebruiken, maar ook door deze aan te passen aan bepaalde persoonlijke eigenschappen. Iedere kleur heeft een eigen betekenis en je kunt jouw volledige armband hiermee persoonlijk maken. Uiteraard kun je bij het uitzoeken van de kleuren ook kijken naar wat jij het mooiste vindt en wat te combineren is met jouw kledingstukken. Hoewel de armband de show steelt, wil je jouw sieraden ook altijd aanpassen aan de volledige outfit die je draagt. Iedere kleur zal voor een geheel nieuwe uitstraling zorgen en met de juiste combinatie maak je jouw uitstraling af. 

Graveren voor een persoonlijke draai 

Als laatste kun je altijd een persoonlijke draai geven aan de armband. Een armband graveren geeft jou de gelegenheid om een bepaalde herinnering voor altijd bij je te dragen. Je kunt hierbij denken aan een datum die belangrijk is voor jou of de ontvanger, een naam die je bij je wilt dragen of een ander woord. Iedere optie is mogelijk, zolang je binnen een bepaald aantal tekens blijft. Door vooraf na te denken over de juiste tekst, kun je deze optie direct aangeven tijdens de aankoop van jouw nieuwe armband. Zo heb je jouw armband volledig gepersonaliseerd en heeft deze ook direct een geheel andere betekenis.

liefs

 

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Deel op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *