Home + Budget shoppen | Vinted gelukjes voor de jongens

Budget shoppen | Vinted gelukjes voor de jongens

Een tijd terug deelde ik onze eerste ervaringen met Vinted. We hadden wat gekocht en verkocht en we waren enthousiast. Vervolgens deden we er een tijdje niets mee tot voor kort. Ik had wat extra kleding nodig voor de jongens, maar net als iedereen merken ook wij dat alles veel duurder is geworden en dat betekent dat we keuzes moeten maken. Waaraan willen we geld – dat niet naar de vaste lasten gaat – uitgeven? We kunnen het immers maar één keer uitgeven en duurzaamheid is ook belangrijk. Dus opende ik de Vinted app weer en sloeg aan het shoppen! Dit zijn de Vinted gelukjes die we kochten.

Vinted gelukjes voor onze kleuter

Lekkere truien en makkelijke vesten zijn natuurlijk onmisbaar in de kledingkast. Ik vond deze leuke trui van Mayoral en dit mooie Armani vest bij dezelfde verkoper. In totaal betaalde ik hier €18,05 voor. Dat is toch met recht een gelukje? Het ziet eruit als nieuw en draagt zo lekker.

Ik hou van Mini Rodini, maar vind het echt te duur. Voor Milan kocht ik het nog weleens nieuw, maar hij was er zo uitgegroeid en dan is het toch zonde. Dit shirt met panterprint vond ik al lange tijd tof, maar ook veel te duur voor een t-shirtje. Nu vond ik hem op Vinted voor maar €12,-

Voor tieners

Ook voor tieners kun je op Vinted heel goed slagen. Ik bestel steeds vaker online kleding voor hem, omdat we hier in Gouda weinig keuze hebben voor zijn leeftijd. Net te groot voor bepaalde winkels en nog te jong voor andere winkels zoals The Sting bijvoorbeeld. En anders betaal je zo €50,- of €60,- voor een trui. Doen we zo nu en dan wel, maar het is echt niet nodig. Omdat hij in de lengte groeit hadden we wat truien nodig. Voor de Ballin trui betaalden we €15,-, de Jack & Jones trui voor een tientje en die van Lyle & Scott €15,-. Dat scheelt nogal.

Ik koop niet zo snel tweedehands schoenen, maar wel voor het buiten spelen. Daarom kocht ik deze twee paar Nike Air Max 1 schoenen (ben ik sowieso fan van). Ze zagen er fantastisch uit en zitten volgens hem heerlijk. Ik vind ze superleuk en zo houden we zijn andere schoenen wat netter ?. Ik weet niet meer wat deze kostten, ik dacht rond de €40,- voor twee paar. We kochten deze in ieder geval bij dezelfde verkoper.

Heerlijk die Vinted gelukjes. Leuke aanwinsten, duurzaam en goed voor de portemonnee. Shop jij weleens op Vinted voor je kind(eren)? Klets mee in de comments of op de socials van Mamablogger.

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. MarjonS
    26 oktober 2022 / 07:35

    Ik verkoop vooral veel op Vinted. Maar toch ook al een aantal keer leuke gelukjes gevonden en gekocht.