Home + Achter de schermen | Onze Moederdag fotoshoot!

Achter de schermen | Onze Moederdag fotoshoot!

Volgende week is het Moederdag en net als voorgaande jaren hebben we een fotoshoot gedaan met ons gezin. En hoewel ik ieder jaar blij ben met de foto’s van ons vieren, ben ik dit jaar écht blij met hoe ik op de foto’s sta. Tijd voor een kijkje achter de schermen en om alvast het eindresultaat met jullie te delen!

Voorbereidingen haar én make-up!

Onze kapster Manon kwam ’s morgens vroeg en knipte mijn haar weer wat korter. Ik wilde mijn haar eigenlijk weer vast doen daarna, maar besloot het voor de foto’s eens te stijlen. Daarna ging ik door naar de make-up!

Kristel ken ik al een hele tijd van de kledingwinkel waar zij werkt, maar Kristel is ook een onwijs goede visagist. Via Instagram vroeg ik of zij misschien de make-up voor de fotoshoot wilde doen en heel toevallig kon zij die dag. De afspraak werd gepland, zoveel zin in! Voor het eerst zou ik écht 100% tevreden zijn met de foto’s waar ik zelf op sta. Een heel fijn vooruitzicht 🙂

Ze hield de make-up zo naturel mogelijk, wat het meest bij mij past. Maar het was zoveel mooier en beter dan wanneer ik dat zou doen. Ik kan dat helemaal niet. Ze mag iedere dag wel mijn make-up doen, haha. Op de foto hierboven zie je hoe het er uitzag met mijn telefoon. Hieronder het eindresultaat.

Achter de schermen

Halverwege de middag stond de fotoshoot gepland bij Sandra Zeilstra in Gouda. Het fijne van deze moederdag shoots is dat ze hooguit 20 minuten duren. Perfect met kinderen. Ieder jaar verzint Sandra een thema, dit jaar was dat jeans met wit. Omdat Pat altijd een petje draagt, besloten we hem ook zo op de foto te zetten. Het is geen staatsieportret en dit is hoe we zijn. Dat wilden we op de foto laten zien.

Dit was overigens de vierde keer dat we een Moederdag fotoshoot hadden bij Sandra (al was het vorig jaar voor Vaderdag). We hopen er nog heel wat te kunnen doen, want dit zijn zulke mooie herinneringen voor later.

Het eindresultaat

En dan het eindresultaat! Daar kan ik veel over zeggen, maar ik denk dat de foto’s voor zich spreken:

 

Wat vinden jullie ervan? Ik vind ze zo onwijs mooi geworden! Wij vieren. Ons mooie, warme gezin. Dat is toch uiteindelijk waar het allemaal om draait.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    4 mei 2023 / 08:52

    Wat tof, echt een mooi resultaat maar vooral zo fijn dat je nu zo blij met deze foto’s kunt zijn! Is je van harte gegund ????