Home + Lifestyle | Doorpas voor een modeshow!

Lifestyle | Doorpas voor een modeshow!

Nooit gedacht dat ik gevraagd zou worden voor een modeshow. Toch gebeurde het. De grap is dat ik de modeshow uiteindelijk niet heb gelopen omdat deze werd afgelast vanwege het slechte weer. Maar voorafgaand aan de modeshow was er een doorpas. Die heb ik wel gedaan. Samen met één van de deelnemende winkels keken we in welke drie totaal verschillende outfits ik de modeshow zou lopen. Het is geen spon of wat dan ook, maar ik vond het ook zo sneu voor de organisatie dat ik jullie in ieder geval de outfits wil laten zien. Kijk je mee?

Outfit 1 | Lekker hip

Dit is een set die ik zelf niet zo snel uitgezocht zou hebben, maar die ik eigenlijk verrassend leuk vond. Ik draag nog altijd het liefst een skins jeans en tegenwoordig ook een flared, maar dit is dan toch net weer een ander model. Toch vond ik deze erg leuk staan, zeker met een paar toffe sneakers eronder. Het bloesje en het jasje maken het helemaal af. Een fleurige lente-outfit!

  • De broek is van Red Button
  • De blouse en blazer van Only Carmakoma

Outfit #2 | Klassiek, maar toch stoer

Dit was mijn favoriete outfit voor de modeshow, want dit is een echte ‘Marisca outfit’. Deze donkerblauwe broek is echt fantastisch en zit zo lekker voor de zomer. Hij zou nog wat ingekort worden voor de modeshow, maar die ging dus niet door waardoor je hem hier nog wat langer ziet. De blazer past er perfect bij en als het echt warm is, doe je die uit en is het met het witte shirtje ook heel leuk. Een lekker zomerse outfit die toch ook netjes is voor op het werk of een feestje. Het is voor mij een mix van sportief en netjes.

  • Broek en blazer: ZoSo
  • Shirt: weet ik helaas niet

Outfit #3 | Juist heel erg sportief

Van de drie outfits past deze het minst bij mij, maar toch wilde ik deze wel dragen en laten zien. Dit pak is van &Co Woman en zat echt fantastisch. Zelf zou ik de broek misschien niet kopen, maar het shirt en jasje zeker wel op een toffe jeans. Dezelfde sneakers eronder en je hebt echt een geweldige outfit die heerlijk luchtig draagt. In ieder geval is die cargo trend weer helemaal hip en heeft het ook wel wat. Voor mij had de broek wat korter gemogen en dan had ‘ie ook anders gezeten. In deze winkel kan dat in ieder geval snel geregeld worden.

Oranje zomerjas

Hierna trok ik mijn eigen kloffie weer aan: de eeuwige jeans, het shirtje en een blazer. Sneakers eronder en ik ben good to go! En toen zag ik deze oranje jas van Rino & Pelle. Ik heb ooit een leren jasje gehad van dit merk en daar was ik echt verliefd op, net als op deze jas. Wat een mooie stof en wat zat deze mooi. Ik zou hem zo mee willen nemen naar huis, maar wil ook een beetje op de kosten letten omdat ik nog een compleet nieuwe zomergarderobe voor de vakantie moet kopen. Maar deze jas is nog niet uit mijn gedachten geweest.

Of de modeshow over een tijdje nog doorgaat weet ik niet, maar ik heb in ieder geval de outfits met jullie kunnen delen. Welke van de outfits vond jij het leukst bij mij staan?

Mocht je in ieder geval enthousiast worden van deze winkel, dan vind je hieronder de gegevens. Nogmaals, het is zeker geen spon, maar de winkel is een echte aanrader voor alle maten en leeftijden.

Stekelenburg damesmode
Lopikerstraat 14
2871 BS Schoonhoven
Instagram

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *