Home + De sneakercollectie van ons gezin!

De sneakercollectie van ons gezin!

Met kleding heb ik dit inmiddels een stuk minder, maar ik kan zo gelukkig worden van een paar nieuwe schoenen of een paar unieke, toffe sneakers. Eigenlijk nog het meest van dat laatste. We zijn behoorlijke Nike fans en hebben een grote voorliefde voor de Air Max 1 sneakers. Pat en ik gunnen onszelf af en toe een paar en zijn daar superzuinig op. Toen we vorige week de schoenenkast in de gang opruimden, maakte ik deze foto en die vormde de inspiratie voor dit artikel. Dit is namelijk de sneakercollectie van ons gezin deze zomer!

Sneakercollectie van Patrick

De schoenen van Patrick blijven het meest netjes en dat komt omdat hij ze doordeweeks nauwelijks draagt. Dan draagt hij vooral oude schoenen en werkschoenen en trekt hij alleen zijn gewone schoenen aan als we ’s avonds nog weg moeten bijvoorbeeld. Verder draagt hij ze alleen op vrije dagen en in de weekenden.

Tegelijkertijd is zijn sneakercollectie ook het meest uitgebreid. Dat komt omdat ze van hem zo netjes blijven en zijn voeten – in tegenstelling tot die van de jongens – niet meer groeien. Die van mij ook niet meer natuurlijk, maar ik draag ook nog weleens iets anders dan alleen sneakers. Verder kan ik Pat ook heel blij maken met sneakers voor bijvoorbeeld zijn verjaardag of tijdens de feestdagen. Zijn nieuwste paar is het rood/witte paar. Dit is de Nike Air Max 1 Bubble, de remake van het eerste paar uit 1986. Zo tof!

Mijn sneakers

Ook ik ben een enorme Nike fan en hoewel de Air Max 1 (zie de linker foto) ook mijn grote favoriet zijn, ben ik ook heel erg blij met mijn nieuwste paar schoenen: de lage Jordans in mint en wit op de foto rechts. Deze kocht ik op een event bij de stand van een sneakershop en ik was op slag verliefd. Je ziet ze niet vaak in deze kleuren en zijn ook overal mee te combineren. Dat geldt overigens ook voor de witte sneakers in het midden. Dit was een echte budgetaankoop, ook weleens fijn.  Met een paar witte sneakers zit je overigens altijd goed, juist in de zomer. Ik wissel in ieder geval lekker vaak af.

Schoenen van de jongens

Tot slot de sneakercollectie van de jongens ook al is deze minder groot omdat zij nog groeien en buiten spelen. Dan is dat wel heel erg zonde. Voor Floris hebben we vorige week Diadora en New Balance sneakers gekocht. Milan koos voor de Jordan Taxi in het zwart, wit en geel. Ook draagt hij nog zijn rood/zwarte Jordans en hij kan zijn witte Pokémon Nikes nog aan. Deze zijn door een collega van Patrick gemaakt. Die zijn zo ontzettend gaaf geworden! Inmiddels hebben Milan en ik dezelfde maat dus als hij één van mijn Nikes aan wil, dan zou dat kunnen. Deze kunnen namelijk ook door mannen worden gedragen. Tot nu toe heeft hij dat nog niet gedaan, maar het zou kunnen. Hij mag er natuurlijk dan niet mee buiten spelen.

Wij kunnen in ieder geval de zomer lekker door en Milan heeft al geopperd dat hij van die doorzichtige sneakerboxen op zijn kamer wil. Die onthouden we even voor de feestdagen, haha.

Dit was onze sneakercollectie. Welke sneakers dragen jullie het liefst? Klets mee in de comments hieronder.

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *