Home + DIY | Magneetbord van Action als juffenbedankje!

DIY | Magneetbord van Action als juffenbedankje!

Wat een reacties heb ik gekregen op het letterbord van Action als juffenbedankje. Ik kreeg zelfs foto’s van lezers die hem ook hadden gemaakt, hoe leuk is dat! Daar doe je het tenslotte toch voor. Ik wil juist andere dingen maken en bedenken dan de standaard gieters, snoeppotjes, theedoosjes etc. Toch kreeg ik ook een aantal reacties over dat het bord bij veel filialen niet meer te koop is. En daarom bedacht ik iets anders. Iets met een bord dat wel bij heel veel Action filialen te koop is!

Rond magneetbord van Action

Ik heb hem al regelmatig voorbij zien komen; het ronde, magneetbord van Action. Hij kost maar €3,95 en is er in drie verschillende kleuren; roze, mint en zwart. Bij dit bord zitten drie leuke kaartjes en drie kleine, houten magneetjes. Je kunt hier alle kanten mee op. Als je een beetje kunt handletteren kun je er een lieve tekst op schrijven bijvoorbeeld.

Maar je kunt het zo gek maken als je wilt. Wij hielden het lekker basic. Twee van de drie kaartjes “plakten” we op het bord en daarbij deden we nog twee kleine kaartjes met een toepasselijke tekst. In één van de kleine kaartjes schreven we een persoonlijke tekst.

Het is eigenlijk heel simpel, maar oh zo leuk! Ik zou heel blij zij met zo’n cadeautje. De juf kan hem mee naar huis nemen en hem daar gebruiken, maar ze kan er ook voor kiezen om hem in de klas te houden. Ze kan hem gebruiken voor briefjes met dingen die ze niet moet vergeten bijvoorbeeld.

Inpakken en geven maar!

Ik ben een groot fan van cadeautjes die zijn ingepakt met cellofaan en confetti. Dat is zo ontzettend feestelijk! Je zou dit bord op dezelfde manier in kunnen pakken als dat ik deed met het letterbord. Wedden dat jouw kind dit heel trots aan de juf geeft?

Namens de hele klas

Tot slot nog een ideetje; je kunt dit ook met de hele klas geven. Laat iedereen een boodschap voor de juf op een klein briefje schrijven en laat iedereen er een magneetje bij doen. Zo wordt het een heel persoonlijk bord.

Ik hoop dat je ook dit weer een leuk ideetje vindt! Voor €3,95 ben je in ieder geval helemaal klaar!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Reacties

 1. Moniek
  20 juni 2018 / 20:30

  Super idee, onze juffen zijn er vast blij mee!
  Action had er gelukkig twee liggen, verder nog twee doosjes zwart-witte magneetjes (ook Action) gekocht.

  • 23 juni 2018 / 18:13

   Wat leuk om te horen dat ik je van inspiratie heb kunnen voorzien. Die magneetjes kende ik nog niet, goede tip!

 2. 9 januari 2019 / 09:56

  Ha Marisca, bedankt voor dit blog. Ik ben zelf ook op zoek naar een magneetbord en het magneetbord dat jij hebt gekocht ziet er erg leuk uit. Een erg leuk idee als cadeautje ook. Wellicht geven we dit als cadeautje aan collega die de laatste tijd veel voor ons heeft gedaan.