Home + DIY | Avondvierdaagse uitdeel traktaties!

DIY | Avondvierdaagse uitdeel traktaties!

Over twee weken lopen de kinderen hier de avondvierdaagse. Milan heeft er nu al onwijs veel zin in. Snap ik, maar ik hoop vooral dat het ook mooi weer is. Het is nu de komende tijd prachtig weer, maar het Nederlandse weer kennende slaat dat in één keer om en is het gedaan met de pret. Ik ben een beetje bang dat dat precies in die week is… Maar goed, zorgen moet je pas maken als ze er zijn dus dwingen we gewoon goed weer af en ben ik alvast begonnen met het maken van leuke en originele avondvierdaagse uitdeel traktaties, want 4 avonden 5 kilometer wandelen is natuurlijk wel een prestatie!

De knapzak met ballon

Het kan soms zo simpel zijn; je neemt een ballon met een lange stok eraan, je bindt er een uitdeelzakje omheen met wat lekkers en klaar ben je! In het uitdeelzakje doe je wat lekkers, maar let erop dat dit niet te zwaar wordt.

Dit heb je nodig, inclusief de prijzen

Ik kocht alles bij Flying Tiger.

  • Ballonstokken 20 stuks voor €1,-
  • Metallic ballonnen 10 stuks voor €2,-
  • Uitdeelzakjes met konijnenoren 10 stuks voor €1,-

Low budget en je hoeft het niet om het kind zijn nek te doen, deze kunnen ze in hun rugtas steken of ze houden hem vast. Easy peasy!

Bakje met een ijsmuntje om een ijsje te halen

Dit was hier vorig jaar een groot succes! Verschillende ijssalons verkopen hier muntjes. Met één muntje kun je een ijsje met één bolletje halen. Milan kreeg er vorig jaar een paar en heeft er veel plezier van gehad. Dit jaar heb ik ze ook gekocht bij onze favoriete ijssalon.

Dit heb je nodig, inclusief de prijzen

Een muntje kostte hier €1,50. Bij Flying Tiger kocht ik 8 ijsbakjes met lepeltjes voor maar €1,- Hier doe ik het muntje in anders loop je het risico dat kinderen hem snel kwijt raken. Inpakken in cellofaan, lint eromheen en ook deze traktatie is klaar!

Wat vind je ervan? Wanneer wordt bij jullie de avondvierdaagse gelopen en wat geven jullie dan? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. 4 mei 2018 / 07:36

    Super leuke ideeen! Vooral die knapzak erg leuk gedaan! Hier wordt de avondvierdaagse over een paar weken gelopen en wij lopen zelf ook mee.