Home + Dit zou ik graag nog willen leren

Dit zou ik graag nog willen leren

Een tijdje terug schreef ik over de cursussen die ik graag nog zou willen volgen, maar er zijn nog genoeg andere dingen (niet blog- of werk gerelateerd) die ik graag zou willen leren. Van die dingen die gewoon heel handig en leuk zijn, maar die er nooit van komen omdat je je zelf er geen tijd voor gunt. Tenminste, dat geldt voor mij 😉

Kleding naaien met de naaimachine

Ik zou dus heel graag met een naaimachine overweg willen kunnen. Regelmatig zie ik te gekke stofjes en wat zou ik er dan graag broekjes van willen maken voor Floris. Of wat dacht je van leuke vlaggetjes met verjaardagen en zelfs babynestjes? Ik mocht willen dat ik dit zou kunnen. Ik kan echter niet eens fatsoenlijk haken dus ik denk dat dit al helemaal een brug te ver is… Toch staat dit nog altijd hoog op de wishlist.

Met een plotter leuke traktaties etc. maken

Ik wist voorheen niet eens wat een plotter was, maar je kunt daar dus te gekke traktaties mee maken. Ik zie dan op Facebook allemaal van die pagina’s waar te gekke traktatiedoosjes etc. worden gemaakt! Ik wil dat ook zelf kunnen maken! Ik zie er zelfs wel een handeltje in al heb ik geen flauw idee waar ik de tijd vandaan zou moeten halen haha. Neemt niet weg dat ik dit heel graag zou willen leren.

Heel goed filmpjes editen

Ik vind vloggen heel leuk en met de MacBook is zelfs editen een stuk makkelijker. Toch zou ik het nog veel beter willen leren zodat het echt te gekke filmpjes worden. Niet alleen leuk voor een ander om naar te kijken, maar zo hoop ik mijn YouTube kanaal te laten groeien. Daarnaast zijn het toffe herinneringen voor later. Dit is typisch zo’n ding waar ik gewoon eens wat meer de tijd voor zou moeten nemen.

Photoshoppen

Dit heb ik geprobeerd, maar ik heb er denk ik het geduld niet voor. Ik zou dit zou graag willen leren, maar het is denk ik niet aan mij besteed. Toch zou ik willen dat dit mij gemakkelijker af zou gaan. Dan zou ik er zoveel gave dingen mee kunnen doen voor Mamablogger!

Misschien zijn er nog wel 100 dingen die ik zou graag zou willen leren, maar dit is wat er als eerste in mij op komt dus ik denk dat ik dit het liefste zou willen. Nu ik het zo bekijk zijn het allemaal creatieve bezigheden. Grappig om te lezen!

Welke creatieve dingen zou jij willen leren? Of zou je misschien iets heel anders willen leren? Klets gezellig mee in de comments hieronder.

 

 

 

Stockfoto: Shutterstock

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *