Home + Ik was fan van…

Ik was fan van…

Er werd mij laatst gevraagd van wie ik vroeger fan was. Nou, ik had nog wel een aantal ‘crushes’! Het leek mij wel leuk deze met jullie te delen in dit artikel. Wedden dat ik niet de enige was? En natuurlijk deel ik dan ook meteen mijn huidige crushes, want ik mag dan wel moeder zijn, dat wil niet zeggen dat we niet blij worden van bepaalde personen 😉

Spice Girls

Na de periode van de Penny agenda’s en de Tina kwam Wannabe uit van de Spice Girls. Ik was verkocht! Net als de rest van de wereld overigens. Ik riep de hele dag Girl Power forever en wilde mijn vader niet geloven toen hij zei dat dat echt niet forever zou zijn. Ondertussen liep ik rond op plateauzolen en verzamelde ik alle merchandise die je kon kopen. Ik was een die hard fan!

Ik vind Viva Forever nog steeds een waanzinnig gaaf nummer en kan alle nummers woord voor woord meezingen. Toen ze besloten te stoppen heb ik echt gehuild. Had mijn vader toch gelijk 😉

Leonardo DiCaprio

Ik zat in groep 8 toen Titanic uitkwam en net als de rest van de wereld was ik helemaal verliefd op Leonardo DiCaprio en hartstikke jaloers op Kate Winslet. De film was ook gewoon heel erg goed, alles klopte! Ik vind het nog steeds een geweldige film al heeft Leonardo het daarna voor mij nooit meer kunnen evenaren.

Oh ja, zal ik nog één dingetje bekennen? Ik had een ketting met zijn naam eraan. Hoe erg is dat?!

Backstreet Boys

In die periode waren de Backstreet Boys ook helemaal hip en happening en ik ben zelfs nog naar een concert geweest. Ik vond alle nummers geweldig en nam ze dan met een cassettebandje op van de radio. Dat kon toen nog net. Daarna kocht ik alle cd’s en hing mijn hele kamer vol met posters. Die goeie ouwe tijd…

Eminem

Na dit alles werd het wat rustiger en ging ik naar de middelbare school. Alle posters waren van mijn kamer af en ik was druk met schoolfeestjes etc. En toen kwam daar opeens Eminem met ‘My name is…’ Heel snel volgden er heel veel andere nummers en oh, wat vond ik hem leuk! Helemaal na de film ‘8 Mile’. Man, wat was ik daarvan onder de indruk!

Op een gegeven moment werd het stil rondom Eminem, maar ik bleef fan. Hij is gelukkig helemaal terug en wat is River met Ed Sheeran toch een goed nummer. Guess who’s back, back again…

Nu fan van…

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en worden er uiteraard geen posters meer opgehangen 😉 Maar wat zijn we anno 2018 toch blij met YouTube! Nu kunnen we gewoon non stop (niet echt, want anno 2018 hebben we ook kinderen en andere verantwoordelijkheden, maar het zou kunnen aks we zouden willen) alle nummers luisteren en videoclips bekijken. En er zijn nog steeds artiesten waar ik heel blij van word;

Eminem

Nog steeds van Eminem! Als je kijkt naar nieuwe live optredens is hij nog steeds heel erg goed. Zijn stem klinkt nog hetzelfde en als 45 jarige rapt hij iedereen van het podium af. Hij is echt een icoon!

The Imagine Dragons

Ik vind bijna alle nummers van The Imagine Dragons heel erg tof en kan er uren naar luisteren. Zulke goede muziek!

Series

Ik kan mij helemaal verliezen in een serie. Nu zit ik helemaal in New Girl, maar ik kan ook niet wachten totdat Riverdale weer begint en wat dacht je van The Blacklist? Iedereen die Riverdale kijkt is fan van Jughead en dat is bij mij niet anders. Wat is hij toch leuk!

Milan als Jughead tijdens een fotoshoot

Zo dit waren ruim 600 woorden aan bekentenissen 😉 Van wie was jij vroeger fan en heb je nog steeds artiesten waar je fan van bent, concerten van bezoekt etc.? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

 1. sandra
  24 augustus 2018 / 08:50

  ik was hopeloos een verliefde take that fan…en toen ze uit elkaar gingen stortte mijn wereld in… tot ze 10 jaar later weer bij elkaar kwamen. en ja sindsdien reis ik regelmatig naar de uk voor een concert met mede fans die nu vriendinnen zijn. Dus de liefde is aldtijd gebleven

 2. 24 augustus 2018 / 15:16

  haha, ik had de kamer ook helemaal vol hangen met poster en daar zat de Backstreet Boys ook bij.

 3. Yvonne
  24 augustus 2018 / 19:12

  New kids on the block. Verliefd op Joey.
  Haha
  Posters , plakboeken, fan dagen .
  Het hele pakket.