Home + Dit zijn de cursussen die ik nog wil doen

Dit zijn de cursussen die ik nog wil doen

Je bent moeder, je werkt, bent partner van…., je bent dochter/zus/vriendin/etc. en je bent werknemer. Kortom, we hebben het heel erg druk. Op mijn werk werd gevraagd of ik nog een opleiding wilde doen, maar mijn leidinggevende zag ook wel in dat dat niet haalbaar was met het leven dat ik leid. Ik zou niet weten waar ik de tijd vandaan zou moeten halen. Cursussen of trainingen daarentegen wil ik wel heel graag doen en daar krijg ik ook de ruimte voor. Niet alles kan in één keer, maar dit zijn de cursussen die hoog op de wishlist staan.

Schrijven voor social media

Gekke keuze misschien voor iemand die de hele dag met social media werkt, maar ik geloof erin dat je jezelf altijd kunt verbeteren en ontwikkelen. Misschien werkt een andere aanpak of tone of voice toch beter. Misschien is een goede mix wel mogelijk. Kortom, ik zou wat dit betreft wel meer de verdieping in willen.

Instagram marketing

Ik hou van Instagram! Hoewel ik hier al veel van weet, vind ik dat algoritme ook wel lastig. Hoe kun je je bereik vergroten, welke #’s kun je nu het beste inzetten en welke trends worden voor de toekomst voorspeld? Daar ben ik wel heel benieuwd naar! Ook weer een verdiepingsslag.

Google Adwords

Ik doe daar nu nog helemaal niets mee dus ik zou graag willen leren hoe je een effectieve Adwords campagne opzet. Ik heb het geluk dat Mamablogger heel goed wordt gevonden binnen Google, maar er zijn nog meer zoektermen waar ik graag op gevonden wil worden. Een budget optimaal benutten en effectief adverteren, ik zou het graag willen leren.

Video en vloggen voor bedrijven

Ik vlog regelmatig, maar het kan altijd beter. Bepaalde technieken, goed filmen met de smartphone, interview technieken, editen etc. Ook dit is weer een stukje verdieping.

Oh jongens, als ik rijk was zou ik mij voor al deze cursussen aanmelden en ze gewoon gaan doen. Ik vind het zo belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Trends volgen elkaar in een razend tempo op en de ontwikkelingen gaan heel hard. Daarom is het zo belangrijk om bij te blijven. Zodra ik er één ga doen laat ik het jullie weten!

Welke cursus(sen) zou jij nog willen doen? Laat het me weten in de comments hieronder.

 

Bron afbeelding: Shutterstock

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *