Home + Diary | Heel veel verdiend op de rommelmarkt, barbecueën en nog veel meer!

Diary | Heel veel verdiend op de rommelmarkt, barbecueën en nog veel meer!

Een kort weekje, want maandag was het Pinksteren. Voor ons altijd een drukke dag omdat er dan een rommelmarkt in de straat is. Deze wordt altijd heel druk bezocht dus het hele jaar door sparen we spulletjes hiervoor op. Alles gaat in een kast in de schuur en op tweede Pinksterdag halen we het tevoorschijn. Dit jaar had Milan ook mazzel, want hij kreeg van een buurman een doos met spullen om te verkopen en het geld mocht hij houden. De buurman was namelijk met vakantie. Wil je weten hoeveel we hebben verdiend en wat we de rest van de week hebben gedaan? Lees dan snel verder!

Maandag

We beginnen de rommelmarkt met enorm veel spullen, maar uiteindelijk blijft er niet veel meer over. Milan heeft zo’n €60,- verdiend en wij ongeveer €250,- Dat loont toch echt de moeite!

Ik ben overigens veel binnen met Floris en laat hem lekker spelen terwijl ik het huis schoon maak.

’s Avonds barbecueën we met een aantal buren met een geheel verzorgde barbecue van de Barbecue Boer! Superlekker! En… over een week of 3 komt ‘ie gewoon weer. Fijn vooruitzicht!

Dinsdag

Ik moet ’s morgens even deze foto maken. Hier word ik zó blij van! Deze vaas met hanger kocht ik gisteren op de rommelmarkt, inclusief de bloemen voor maar €6,-!

Daarna brengen Milan en ik Floris naar opa en oma en breng ik Milan naar de bussen, want het is tijd voor het schoolreisje! Hij had een geweldige dag!

Eenmaal thuis ligt dit shirt op de deurmat! De echte Riverdale fans kennen dit wel. Deze is voor Milan en is zó tof! Binnenkort zie je de complete outfit met dit shirt.

Woensdag

Floris en ik brengen Milan in de stromende regen naar school en lopen  in de stromende regen ook weer terug ? We moeten snel zijn, want nichtje Maud staat om 9.00 uur op de stoep. Ze is bijna 16 en ook een blog begonnen. Kijk gerust even op www.trendinglifestyle.nl! Ik zet mijn thema voor haar in haar blog en help haar met plug-ins, Google Analytics en andere dingen. Na 2,5 uur kan ze écht aan de slag!

Daarna haal ik Milan uit school, eten we met z’n drietjes en daarna lopen we naar de musicalles. Daarna nog even de stad in, eten en… pakketjestijd! Er kwam veel binnen, maar deze speelset van Sophie de Giraf is nu al een behoorlijke hit. Floris vindt het geweldig! Later meer hierover.

De laatste stop van vandaag; zwemles. Het is kijkles dus ik ga mee. Daarna rijden we snel naar huis en kijken we nog even een serie. Het is genoeg geweest voor vandaag.

Donderdag

Ik ben op het werk een een collega van mij heeft een afspraak in één van de centra. Hier hebben ze heerlijke broodjes brie voor maar €1,25 en onze stagiaire (straks oproepcollega) en ik zijn er gek op! We vragen onze collega of hij er één voor ons mee wilt nemen. Een paar uurtjes later komt hij inderdaad met twee broodjes binnen. Een andere collega daar hoorde dat wij deze zo lekker vinden en we kregen ze van hem. Wat hebben wij toch topcollega’s!

Na een lange dag werken rijd ik snel naar huis, eet ik wat en haal ik mijn moeder weer op. Mijn nichtje Maud heeft gala met een rode loper entree. Zij komt aan in een blauwe BMW cabrio met nog drie vriendinnen. Maud is de tweede van links op de foto. Als we Maud hebben gezien, gaan we snel weg, maar de stoet met mooie voertuigen is lang. Zie je die Tesla op de foto achter de witte auto? Zó onwijs gaaf!

Eenmaal thuis brengt Patrick snel de auto weg naar de garage, want die moet morgenochtend voor de APK…

Vrijdag

De auto is goedgekeurd! Ik had verwacht dat er wel nieuwe remschijven etc. op moesten, maar het waren alleen maar nieuwe lampjes. Voor nog geen €100,- waren we klaar!

Zo ziet mijn werkdag er onder andere uit; lunchen met collega’s (in het zonnetje), Smarties omdat we zo’n trek hebben in chocolade en aan het einde van de middag fiets ik naar één van de centra om een vlog met leerlingen op te nemen. Als de vlog is opgenomen werk ik daar nog op een flexplek (want ik woon hier vlakbij) en daarna ben fiets ik naar huis. Heerlijke werkdag!

Zaterdag

Waardeloze foto, maar zo lief! Ik word wakker met alleen dit liefje, want Milan heeft weer besloten dat hij bij opa en oma logeert haha. En… als je goed kijkt zie je onderin het eerste tandje van Floris!

Rond 10.15 uur haal ik Milan op. Daarna snel naar huis en dan lopen we met zijn vieren de stad in. Pat heeft nieuwe korte broeken en shirts nodig. Ik shop nog wat, we hebben nog een cadeautje nodig en…

… We gaan even lunchen! Ik neem dit broodje geitenkaas met seranoham en Floris is er nog niet helemaal over uit haha.

’s Middags gaan we naar de verjaardag an de buurvrouw, eten we in de tuin en ’s avonds is iedereen door de hitte compleet uitgeteld.

Zondag

Ik begin de ochtend om 5.30 uur al achter de computer om voor de blog al zoveel mogelijk vooruit te werken en foto’s te maken. Daarna maak ik met Milan foto’s die echt helemaal te gek zijn geworden. De blog hiervan komt aanstaande woensdag online. Vervolgens sta ik om 10.30 uur al bij de Vintage Kilo Sale en het is maar goed dat ik er zo vroeg ben, want even later is de rij mega! Dit bleef overigens zo. Wat deze sale precies inhield en wat ik er heb gekocht zie je aanstaande vrijdag.

De rest van de dag zie je morgen in de nieuwe weekendvlog, maar ik kan nog wel laten zien dat ik Milan weg bracht voor de generale repetitie van… Peter Pan! Over bijna twee weken treedt hij op (2x!) en wat hebben we er zin in. We zijn zo benieuwd!

Dit was onze drukke week weer! Hoe was die van jullie? Ik hoop fijn en ik hoop dat deze nieuwe week dat ook is!

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *