Home + Dit is mijn nieuwe werkplek in de woonkamer!

Dit is mijn nieuwe werkplek in de woonkamer!

Naast mijn werk, besteed ik iedere week heel wat uren aan Mamablogger. Ik schat zo rond de 30 uur per week. Die uren bestaan niet alleen uit blogjes typen, maar wat dacht je van mailtjes beantwoorden, de administratie, fotograferen etc. Ik heb voor al die werkzaamheden wel een fijne werkplek nodig. Die werkplek is bij ons in de woonkamer, want we hebben boven geen kamer meer over. Op zich prima, want ik vind het wel gezellig om beneden te werken. Maar dan moest de werkplek wel bij onze nieuwe meubels passen.

Waar moest mijn nieuwe werkplek aan voldoen?

Hij moest niet te groot zijn en niet meteen opvallen in de woonkamer. Lastig, want ik heb best wat spullen binnen handbereik nodig. Verder moest het bureau de goede hoogte hebben en de stoel lekker zitten. Ik heb al snel last van mijn bekken dus een goede stoel is een must als je er zo vaak en zo lang op zit.

Tot slot moest hij ook industrieel zijn en passen bij de rest van de woonkamer. Oh ja, vergeet het budget niet! We hadden al een hoop uitgegeven aan alle nieuwe meubels, dus ik wilde hier niet teveel aan uitgeven. Uiteindelijk is het mij gelukt voor €200,-!

Zoals je op de eerste foto ziet is de hoek soms wat donker, maar ik heb een fijne bureaulamp wat het stukken lichter maakt. Normaal is het overigens niet zó donker als op de eerste foto, maar dat kwam door de laptop die open stond en veel licht gaf.

Wat staat er op mijn bureau?

Als eerste natuurlijk die waanzinnige bureaulamp, mijn letterbord met tekst waar ik echt naar probeer te leven, een klokje (musthave!) en een draadmandje met agenda, notitieblokjes etc. Tot slot natuurlijk mijn laptop die ik ooit nog hoop te vervangen voor een Mac.

Wat staat er naast mijn bureau?

Een rolkarretje van Kwantum (tip!) met daarop dingen als mijn camera, spulletjes die ik nog wil gebruiken voor een DIY, adresboekje, boekjes van school en consultatiebureau, werkboekjes etc.

Zo heb ik alles binnen handbereik en staat het ook nog leuk zo midden in de woonkamer! Als bureaustoel heb ik overigens dezelfde stoel gekocht die we ook bij de eethoek hebben. Deze kun je uitgebreid zien in mijn blog over ons nieuwe interieur. Hier lees je ook wat het bureau en het karretje hebben gekost.

Wat vind je van mijn werkplek? Hij staat naast de speelhoek van de jongens en is helemaal in dezelfde stijl. Zo kan ik ze goed in de gaten houden terwijl ik werk 😉

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *