Home + Dit is mijn 1200e blogpost!

Dit is mijn 1200e blogpost!

Ik weet nog goed dat ik over mijn 800e blogpost schreef. De werd geschreven op 18 juni 2016. We zijn bijna een jaar verder en dit is alweer de 1200e! 1200 blogs geschreven en ik kan het mij nauwelijks voorstellen. 1200 stukjes met hersenspinsels, DIY’s, persoonlijke verhalen, reviews, tips etc. Hoeveel tijd moet daar al in hebben gezeten? Geen idee, maar in ieder geval zijn het heel wat uurtjes geweest.

In ieder geval vind ik 1200 wel een mooi getal om bij stil te staan en even terug te blikken en vooruit te kijken.

Het begon allemaal in 2013

2013 was het jaar waarin ik begon met bloggen. Heel knullig, voor de webshop die ik toen had, maar al snel werden de blogjes een stuk persoonlijker. Ik vond het geweldig, maar een vaste frequentie was er niet. Er was ook geen vast onderwerp en ik deed maar wat. Dit heb ik allemaal al eens eerder verteld, dus waarschijnlijk vertel ik niets nieuws.

Daarna ging het hard en inmiddels blog ik al ruim twee jaar iedere dag. Het hoort erbij en ik zou het niet willen en kunnen missen.

Twijfels

Natuurlijk heb ik dan nog wel zo nu en dag twijfels. Is mijn blog wel leuk genoeg? Welke toegevoegde waarde heb ik nu eigenlijk? En zo heb ik nog wel meer van die vragen. Het duurt altijd maar even en daarna blog ik weer vrolijk verder. Ik verdien er een leuk extraatje mee, maar hoef er niet perse van te leven. Ik heb altijd gezegd dat ik dat wel zou willen, puur omdat dat dan een extra salaris zou zijn waarmee we in huis een hoop kunnen doen. Ik ben echter ook realistisch; wat doet bloggen over 5 of 10 jaar? Misschien wel helemaal niets meer. Kan ik die opgedane ervaring dan ook inzetten bij een nieuwe baan, of is de markt dan verzadigd en is het dan juist lastiger om een baan te vinden omdat je al zo lang uit het arbeidsproces bent geweest? Daarom zou ik nu ook echt niet anders willen dan dit. Ik zeg altijd dat ik het beste heb van twee werelden en zo voelt het ook echt!

De toekomst

Daar heb ik het ook al eerder over gehad, ik blijf lekker bloggen, ook met twee kinderen straks. Ik denk dat mijn toegevoegde waarde juist is dat ik blog naast mijn werk en het leeftijdsverschil tussen mijn jongens speelt ook mee. Hierdoor is Mamablogger misschien wel anders dan andere blogs en zo lang ik daar nog veel plezier uit haal is dat toch top?

Reacties van anderen

Die verbazen mij na al die jaren nog steeds. Mensen denken nog steeds dat je simpel een stukje typt, er fotootje bij plaatst en klaar is Kees. Dat is toch geen werk? En dat is toch wel erg makkelijk geld verdienen? Als het zo makkelijk was zou iedereen het wel doen, dus staar je daar vooral niet blind op. Ik leg de reacties inmiddels maar naast mij  neer en lach er maar om.

Op naar de volgende 1200!

En dus gaan we op naar de volgende 1200 blogs en typen we gewoon lekker door. Of jullie daar blij mee zijn, is aan jullie 😉

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *