Home + Dit is de nieuwe HEMA Sinterklaas collectie van 2020!

Dit is de nieuwe HEMA Sinterklaas collectie van 2020!

De nieuwe HEMA Sinterklaas collectie is echt te gek! Ik kreeg zojuist een persbericht in mijn mailbox en aangezien ik vrij ben vandaag kon ik het niet laten er snel een blog over te schrijven ☺️. HEMA komt dit jaar met heel veel leuke Sinterklaas versieringen, pakken, cadeauverpakkingen, een leuk spel én een te gekke open haard. Ik kan niet wachten deze in het nieuwe huis op te hangen. Wedden dat die de winkels uit vliegen?! Ik laat jullie deze open haard zien en natuurlijk nog heel veel andere gave dingen uit de collectie, kijken jullie mee?

Verkleed als Sint en Piet

Milan eerste Pietenpakje kocht ik bij de HEMA en die heb ik altijd bewaard. Ik had eigenlijk gehoopt dat Floris hem dit jaar aan zou kunnen naar de intocht, maar helaas gaat die niet door. Maar we kunnen het thuis wel gezellig maken en hoe leuk is het om in je Pietenpakje naar de nieuwe Sinterklaasfilm te gaan? Dat kan immers nog wel. Er is een meisjes en een jongensvariant.

En wat dacht je van dit leuke Sinterklaaspak? Dit is toch te schattig?!

En voor de kindjes die het liever wat subtieler aanpakken zijn er de staf en de diadeem met mijter.

De intocht gaat helaas niet door, maar mocht je Sinterklaas nog willen spotten als het regent, is deze Sinterklaas regenponcho wel heel erg leuk en handig!

Het Sinterklaaspel

 

We weten nog niet of we Sinterklaas met de familie kunnen vieren, maar ik ga er voor het gemak maar even van uit dat dat hem niet gaat worden. We willen het dan graag gezellig maken met zijn viertjes. Dit Sinterklaasspel zorgt voor spanning, hilariteit, en gezelligheid. Precies zoals Pakjesavond hoort te zijn denk ik.

Inpakken

Van superleuke cadeaudoosjes tot cadeaulabels, ook die vind je in de HEMA Sinterklaas collectie. De laatste doosjes zijn ook heel leuk om een coronaproof traktatie mee te maken als je kindje rond Sinterklaas jarig is.

Een kaart sturen naar Sinterklaas

Een verlanglijstje of een lief bericht sturen naar Sinterklaas? Ook dat kan dit jaar gewoon!

Mijn favoriet uit deze collectie: de open haard!

Dit doek met open haard is by far mijn favoriet uit deze collectie. Wat is deze leuk zeg 😍! Ik weet niet wat die precies kost, omdat ik hem online nog niet kon vinden, maar ik kan niet wachten deze op te hangen in het nieuwe huis. Er zitten zelfs LED lampjes in, dat is toch leuk? Je hoort het, ik ben heel enthousiast haha.

Nog meer leuks

Van kaartjes tot stickers en van slingers tot bordjes en bekers, de nieuwe HEMA Sinterklaas collectie bevat zo’n beetje alles wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje.

Alles vind je bij HEMA en er staan al wat dingetjes online. Welke van deze items is jouw favoriet?

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Reacties

 1. Prscll
  30 oktober 2020 / 21:53

  Ik kan helaas het sinterklaas spel niet vinden,ook niet online. Hopelijk moet hij nog online komen, lijkt me erg leuk namelijk

  • Helma
   3 november 2020 / 18:14

   Het spel ligt nu in de winkel en online ook zag ik. Vandaag😊. Groetjes

  • Helma
   3 november 2020 / 18:15

   Het spel ligt nu in de winkel en online ook zag ik. Vandaag😊. Groetjes helma

 2. Helma K
  3 november 2020 / 18:14

  De open haard poster net gekocht. Super leuk. 10 euro.