Home + Hebben! Deze te gekke Sinterklaas musthaves van Zeeman!

Hebben! Deze te gekke Sinterklaas musthaves van Zeeman!

Stiekem heb ik al vernomen dat dit nog niet alles is, maar ik kon het niet laten dit alvast aan jullie te laten zien, want hoewel ik vanmorgen in het artikel over de Bla Bla Blocks zei dat Sinterklaas nog zo ver weg lijkt, begint het gevoel nu steeds meer te komen. En ja, dat komt door deze te gekke Sinterklaas musthaves van Zeeman! In het filiaal hier in de stad lagen al te gekke shirtjes en folieballonnen! Ik laat ze aan je zien en garandeer je dat je meteen naar het dichtstbijzijnde filiaal wilt rennen 😉

Sinterklaas folieballonnen van Zeeman

Vorig jaar liet ik jullie al de pyjama’s, rompertjes en shirtjes zien en ik heb begrepen dat die dit jaar weer in het assortiment te vinden zijn. Toch heb ik wat nieuws gevonden en dat zijn de folieballonnen! Folieballonnen zijn hip en happening, maar ik heb ze nog niet gezien voor Sinterklaas. Deze kosten €0,99 per stuk en er zijn drie varianten. Wat zijn ze leuk!

Ik heb niets teveel gezegd toch? Voor de zwart/wit liefhebbers is dit de ideale versiering voor Sinterklaas, maar voor het ultieme decembergevoel vind ik rood toch ook wel heel erg leuk! Met een lintje eraan kun je ze tijdens de intocht aan een kinderwagen of buggy hangen of je kunt ze  op pakjesavond bij de voordeur hangen. Verder zijn ze binnen natuurlijk te gek. Ik heb al wat ideetjes 😉

De Sinterklaas shirtjes van Zeeman

Toen ik afgelopen weekend al een shirtje liet zien op Instagram (volg je me daar al?) kreeg ik veel berichtjes. Ze zijn nu blijkbaar al erg populair haha. Ook hier lagen drie varianten van; een zwarte, een grijze en een rode.

Deze shirtjes zitten superfijn en kosten €2,49 per stuk. Wat staan ze Floris leuk! De maten lopen tot 128 dus voor Milan is het net te klein, maar daar maken we dan zelf wel wat voor met de plotter. We verzinnen wel wat.

En? Willen jullie al naar de winkel? Kan ik mij voorstellen 😉 Het grote aftellen naar Sinterklaas is nu dan toch echt begonnen, laat die stoomboot maar komen! Wij zijn er helemaal klaar voor! En op Mamablogger vind je de komende tijd heel veel Sint inspiratie (is het heel fout als ik ‘Sintspiratie’ zeg?).

 

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *