Home + Musthave! De gekleurde, vilten letterborden van Action!

Musthave! De gekleurde, vilten letterborden van Action!

Afgelopen zondag moesten we heel even naar de Action. We hadden niet veel nodig, maar lopen toch altijd even een rondje. Zoals gewoonlijk gingen we weer met veel meer naar huis dan dat de bedoeling was, maar dat zal je vast wel herkennen. We namen onder deze kleine, gekleurde, vilten letterborden mee naar huis. Ik heb iets met letterborden en vond deze zo onwijs leuk! Toch dacht ik ‘hoe ga ik hier in hemelsnaam een heel artikel over schrijven?’. Nou, ik ben inmiddels al ruim 80 woorden verder en heb nog wel wat leuke ideetjes. Komt helemaal goed 😉

Vilten letterborden van Action

Deze letterborden kosten €2,86 en zijn niet heel groot, de afmetingen staan op de doos op de foto, maar wel heel erg leuk. De borden zelf zijn er in drie kleuren; roze, mint en zwart. Er zitten 120 letters en nummers bij dus je kunt er heel wat teksten op maken.

Nu is dit natuurlijk een heel leuk cadeautje voor de feestdagen, maar afgelopen schooljaar maakte ik met twee andere letterborden van Action een heel gaaf juffenbedankje voor het einde van het schooljaar. Deze liet ik zien hier op de blog en deze blog was onwijs populair. Ik kreeg uiteindelijk zelfs foto’s van lezers die snel naar de Action waren gegaan om hetzelfde cadeautje te maken. Zo onwijs leuk! Daar doe je het uiteindelijk toch allemaal voor. Ons cadeautje zag er toen zo uit;

Dit kun je natuurlijk ook doen met deze letterborden. Sterker nog, deze zijn denk ik praktischer want ze zijn kleiner en daardoor wat makkelijker te geven. Misschien is het bij jullie op school gebruikelijk om met Kerst iets te geven (heb ik namelijk ook weleens gehoord), dan is dit ook heel leuk om te gebruiken voor een mooie kerstboodschap.

Andere leuke dingen om te doen met dit letterbord

Sinterklaas

  • Maak er een tekst op voor Sinterklaas en zijn Pieten en zet deze in de vensterbank
  • Zet de ingrediënten erop om pepernoten te bakken en gebruik deze als Sinterklaasdecoratie
  • Geef hem als cadeautje met een lieve tekst erop
  • Zet er een kort Sinterklaasgedichtje op

Kerst

  • Maak er een menukaart van voor het kerstdiner
  • Zet je mooiste kerstwens erop en zet deze in de vensterbank. Wedden dat iedere voorbijganger hier heel blij van wordt?
  • Geef hem als cadeautje met een lieve tekst erop

Wat je er ook mee gaan doen, ze zijn altijd handig om in huis te hebben, zeker voor deze prijs! Dus hup naar de Action en haal ze snel voordat ze uitverkocht zijn!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *