Home + Dit houten speelgoed is nu te koop bij Lidl!

Dit houten speelgoed is nu te koop bij Lidl!

We zouden het bijna vergeten tussen alle verhuis- en coronaperikelen door, maar de feestdagen staan ook “gewoon” voor de deur alsof er niets aan de hand is. Over een maand (!) zetten de Sint en zijn Pieten weer voet aan wal en is het weer tijd om de schoentjes te vullen. Wij hebben nog werkelijk niets in huis, maar dat is nu ook niet zo gek denk ik ?. Toch word ik door de nieuwe speelgoedfolder van Lidl flink geïnspireerd en dan met name door het houten speelgoed. Dit houten speelgoed is nu te koop!

Geef mij een speelgoedboek en ik vind het nog net zo leuk als vroeger. Urenlang kon ik in die boeken bladeren en uiteindelijk knipte ik eruit wat ik graag wilde hebben. Dit plakte ik vervolgens op een A4-tje en voila, mijn verlanglijstje was geboren! Dat speelgoedboek had iets magisch en dat heeft het nog steeds. De jongens kunnen er ook urenlang in bladeren en waar Milan gericht zoekt, heeft Floris alles echt nodig zegt ‘ie?. Zo heeft hij bijvoorbeeld niet één maar meerdere speelkeukentjes nodig volgens hem. Ik denk niet dat Sinterklaas daar in trapt haha.

Lidl heeft dit jaar ook een speelgoedboek en sinds gisteren is het houten speelgoed te koop. En dat alles voor een Lidl prijsje. Van speelkeukentjes tot houten winkeltjes en marktkraampjes en van houten loopfietsjes tot te gekke poppenhuizen (ook geschikt voor jongens!). Ik laat jullie mijn favorieten zien en ik weet nu al dat dat rennen wordt naar de Lidl.

Deze keukentjes zijn wel heel erg leuk en uitgebreid. Speelkeukens staan garant voor úren speelplezier en deze keukens zijn zo leuk en uitgebreid dat de kinderen vast en zeker verzot zijn op hun keuken.

Ik vind houten speelwinkels zo ontzettend leuk. Ze hebben iets nostalgisch en doen mij denken aan een houten winkeltje dat een vriendinnetje vroeger had. Mijn favoriet van deze pagina is de houten marktwagen die ook te gek is als ijscowagen. En er is genoeg voor in de kraampjes, winkeltjes en keukentjes.

Lidl biedt verkoopt niet alleen grote sets houten speelgoed, maar bijvoorbeeld ook kleine puzzels (leuk voor in de schoen), blokken en superleuke loopfietsjes. Wij overwegen de mintkleurige te kopen voor Floris.

Floris is gek op voertuigen en straks hebben we op zolder de ruimte voor een treinbaan. Deze zijn wel tof hè?

Ik vind dat poppenhuizen prima kunnen voor jongens, maar over het algemeen zijn ze toch roze. Jammer, maar Lidl heeft nu een te gek luxe poppenhuis met een lift en uitschuifbare tuin die niet roze is! Dat huis is overigens ook geschikt voor Barbies. Echt, wat een te gek huis! Om de huizen in te richten zijn er genoeg poppenhuis toebehoren.

De pagina’s die ik nu laat zien zijn mijn favorieten, maar er is natuurlijk nog meer. Ook vind je in dit speelgoedboek het speelgoed dat vanaf volgende week en de weken erna te koop is.

Welk houten speelgoed uit het Lidl speelgoedboek vinden jullie het leukst?

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *