Home + Diary | Ziek en gewoon zijn gangetje

Diary | Ziek en gewoon zijn gangetje

Eigenlijk kon ik de klok erop gelijk zetten: na een drukke periode waarin ik veel aan mijn hoofd heb, word ik ziek. Zo ook afgelopen week. De timing kon echter niet slechter, want ik zou die dag ook een cursus hebben. Daar keek ik zo naar uit! Uiteindelijk was ik één dag flink ziek en de dagen erna nog niet echt fit, maar kon ik wel weer wat doen. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Ik word al niet lekker wakker, maar ben ook niet ziek. Dus hop, lekker naar kantoor. In de middag werk ik thuis omdat ik heb geruild met morgen vanwege een cursus morgen. In de loop van de middag voel ik mij steeds beroerder, maar het gaat nog wel. Ik kan mijn werk gelukkig nog afmaken, want deze week ronden we een project af.

In de avond komt iemand nog het Pat Patrol speelgoed ophalen, maar ik kruip toch in bed. Ik ben nu echt ziek. Hopelijk doet een goede nachtrust wonderen en ben ik morgen weer wat opgeknapt.

Dinsdag

Helaas komt er van slapen niet veel terecht en zie ik zo’n beetje ieder half uur voorbij gaan. Ik heb overal spierpijn en onrustige benen dus ik besluit even naar beneden te gaan. Ziek zijn komt nooit goed uit, maar nu helemaal niet.

Helaas moet ik de cursus afzeggen en mijzelf ziek melden. Ik probeer nog wat te slapen als de jongens op school zijn, maar ook dat lukt niet. Uiteindelijk beland ik weer op de bank met een film en een kop thee. Mijn (stief)vader haalt Floris uit school, heel erg fijn!

Woensdag

Ik heb in ieder geval goed geslapen en ik lijk weer wat op te knappen. Wel ben ik meteen overmoedig, want na de was sta ik weer te trillen op mijn benen. Toch besluit ik weer wat te gaan doen en ik werk vanuit huis. Als ik klaar ben, plof ik weer op de bank haha.

Milan appt dat er lessen uitvallen en dat hij al naar huis komt. Als hij thuis is geeft hij aan dat hij Floris wel uit school wil halen. Vindt ‘ie leuk en Floris al helemaal. Superlief!

Als beide jongens thuiskomen gaat Milan aan zijn huiswerk en ik vul met Floris een vriendenboekje in. Grappig dit verschil.

Voor vriendenboekjes print ik altijd foto’s met de HP Sprocket. Als ik een foto heb van Floris en degene van wie het boekje is, print ik die uit. Dat was n niet het geval, maar er stonden blijkbaar nog foto’s in de wachtrij. Ik besluit ze allemaal maar te printen, stop ze in een envelop en bewaar de foto’s voor volgende vriendenboekjes. Wel zo makkelijk.

Ook mijn Mumplanner komt binnen, daarover later meer!

Donderdag

Buiten lunchen met een collega en niet meer terug willen naar binnen omdat het zulk lekker weer is. Er zijn er vast meer die daar afgelopen week last van hadden.

’s Middags werk ik thuis. Floris speelt na school bij een vriendje. Nadat ik hem heb opgehaald lopen we samen naar huis.

Ons nichtje Maud komt oppassen, want wij gaan naar de infoavond op de nieuwe school van Milan. We maken meteen kennis met zijn mentor en krijgen een hoop nieuwe informatie. Het is echter wel erg warm in de school, dus we zijn blij als we weer naar buiten lopen.

Vrijdag

Deze kerstfan zit op haar werk al jaren in de ‘kerstpakketten commissie’ of zoals het eigenlijk heet: ‘werkgroep kerstgeschenk’. Drie keer raden wat wij gingen doen op deze bloedhete dag: de puntjes op de ‘i’ zetten voor het geschenk. We werden goed verwend met een lekkere lunch en ik hoop dat we al onze medewerkers en vrijwilligers heel blij gaan maken met dit geschenk.

Milan ophalen van de Krav Maga. Vanavond sporten ze buien en houden ze een watergevecht. Ik was er bijna tussen gaan staan. Bijna…

En natuurlijk tijd voor het nieuwe seizoen van Virgin River.

Zaterdag

Geen zaterdag zonder de Appie voor de deur.

Terwijl Pat met Floris naar zwemles gaat, laat ik mijn nagels en wenkbrauwen weer doen. Daarna loop ik nog een rondje door de stad. Lang niet gedaan en al helemaal niet alleen. Daarna gaan Pat en Milan naar de fietsenwinkel voor een tassenrek achterop zijn fiets. Die rugtas is namelijk echt heel zwaar en dat vinden we een beetje gevaarlijk. Ondertussen rijden Floris en ik naar Spek voor aardappelen en een lekker stukje grillworst. De rest van de dag doen we niets neer en doen we het rustig aan met die hitte.

Zondag

We beginnen de ochtend met een opdracht voor de Mamablogger Indoor Speeltuinen Test. We zijn namelijk uitgenodigd bij Bounce Valley Delft. We vermaken ons er prima en rond de lunch zijn we weer thuis. ’s Middags blijven we lekker thuis. Ik ben nog steeds niet fit en heb nog een hoop achterstallig werk voor Mamablogger te doen. Ik werk heel de mailbox bij, verstuur facturen en werk aan opdrachten. Aan het einde van de middag rijden we naar mijn ouders om pannenkoeken te eten.

Dit was onze week. Ik hoop dat ik komende week weer een beetje opknap, al zal het ook wel helpen als het niet meer zo warm is. Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne week toe!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *