Home + Diary | Weer wennen aan een nieuw ritme

Diary | Weer wennen aan een nieuw ritme

Zo, de eerste week school en werk zit erop en ik ben bijna alweer vergeten dat we vakantie hebben gehad. We zitten veel te snel weer in het ritme en dat vind ik eigenlijk best jammer. De vakantie was zo relaxt en heerlijk dat ik dat nu wel een beetje mis. Maar goed, het is niet anders en het ritme is ook wel weer fijn, maar het was wel lekker. Ik kon in ieder geval heel veel doen voor Mamablogger. Deze week stond dus in het teken van opnieuw wennen aan alles. Kijken jullie mee?

Maandag

Ik word wakker en blijf nog heel even liggen met de jongens naast mij. We kletsen wat en daarna maak ik een foto van dit. We kunnen de dag niet beter beginnen! Daarna begint de ochtendspits en volgt het ontbijt.

Daarna brengen we Floris bij mijn ouders en gaan Milan en ik naar school. Tijd voor de eerste schooldag! Traditiegetrouw met het orgeltje dat gezellige liedjes speelt, zo leuk!

Dinsdag

We lopen weer naar mijn ouders om Floris weg te brengen en ik zie hier de lampjes branden. Het is toch gaaf dat deze plek op zo’n 100 meter afstand van ons huis zit? We komen hier vaak en het is zo gezellig. Dit was 8 jaar geleden nog het gemeentehuis waar Patrick Milans geboorte heeft aangegeven en waar we in ondertrouw zijn gegaan. Nu is het een geweldige bieb, een superfijne werkplek en je kunt er heerlijk eten.

Warme chocolademelk in ons nieuwe, tijdelijke kantoor. Ons kantoor wordt verbouwd dus zitten we twee maanden hier. We hebben een mooi plekje al merk ik wel dat ik er even in moet komen.

Aan het einde van de dag kom ik thuis bij mijn mannen. Niets is fijner dan dat!

Ik heb een baaldag dus ik wil niets liever dan lekker op de bank liggen en een beetje Netflixen. Ik kijk de nieuwe film ‘Like Father’. Fijne film om weg te kijken.

Woensdag

Ik ben een dagje vrij en begin met de was voordat Floris en ik Milan naar school brengen. Kijk nou even wat een knap kind het is! Een jaar geleden zat hij nog lekker warm in mijn buik en nu zit er alweer een hele vent in de buggy!

Daarna ga ik een bakkie doen bij vriendinnetje Chantal. Die weet precies waar ik aan toe ben haha. Het is gezellig en daarna rijd ik snel weer naar huis om Milan uit school te halen.

Post! Ik zei het vorige week al, ik ben al druk met de voorbereidingen voor de Sinterklaas DIY’s. Deze stickers komen binnen, wat ik ermee ga doen zien jullie tegen die tijd.

Verder komen er nog keycords binnen voor Milans feestje, het wordt zó onwijs leuk!

Die dag maak ik verder geen foto’s meer. ’s Middags ben ik lekker thuis met de jongens en we spelen en rommelen wat. Ik heb goed vooruit gewerkt voor Mamablogger dus kan wel een middagje vrij nemen. Uiteraard doe ik wel de mail.

Donderdag

Milan mag vandaag zijn uitnodigingen uitdelen voor zijn feestje. Hij kon niet wachten 🙂 Ik laat ze alvast een beetje zien. Dit is toch superstoer?!

Ik maakte voor ouders nog een extra kaartje met wat aanvullende info en gaf deze ook mee.

Als ik ’s middags thuis kom wachten er weer fijne pakketjes op me. Ik kreeg onder andere deze prachtige Zakenmam agenda. Vorig jaar kreeg ik deze ook en hij wordt nog steeds gebruikt. Binnenkort meer over deze agenda. Verder kwam er kleding van River Island binnen voor Milan voor een nieuwe campagne.

Vrijdag

Vandaag maak ik nauwelijks foto’s, want ik ben weer de hele dag aan het werk. Ik heb het druk en werk lekker door. Er is niets fijner dan met een voldaan gevoel naar huis toe te gaan. Pat verzorgt me goed, want ik krijg bakken vol fruit en groente mee 🙂

Dat fruit was nodig, want Pat weet ook dat vrijdag een ongezonde dag is, want dan gaan we snacken!

Daarna werken we weer een paar uurtjes door om af te sluiten met de vrijdagmiddagborrel. Op naar het weekend!

Zaterdag

Vandaag is een dag voor allerlei klusjes en boodschappen. Ook wilde ik even bij Kwantum kijken ik werd verliefd op de groene velours bank. Ik vind hem fantastisch en wil hem heel graag hebben, maar met twee katten is hij niet heel praktisch. Daarom overwegen we de bruine, maar dan wel als hoekbank. Welke vinden jullie mooier?

Op naar Gamma voor een nieuwe plank aan de achtergevel. Ik zie daar zwart steigerhout, dit wil ik eigenlijk wel als schutting, maar we hebben 22 meter lengte nodig en dan zo’n 8 planken omhoog. Dat gaat wel erg in de papieren lopen.

Bij de Gamma koop ik ook deze twee cactussen. Wat staan ze tof in de vensterbank!

Zondag

Ik heb nog mega veel werk liggen en we hebben ook wat klusjes in huis die gedaan moeten worden. Ik ga de bakfiets opknappen (dat mag ook wel, want die staat altijd buiten) en Pat moet het plankje bij het achterraam vervangen. Toch doen we dit allemaal niet. We besluiten van het mooie weer te gaan genieten en willen er even uit. We zijn nog nooit bij Linnaeushof geweest dus besluiten daarheen te gaan. We hebben zo onwijs genoten!

 

Dat was hem alweer. Op naar weer een nieuwe week! Kom je hier iedere dag even kijken? Er komen weer leuke artikelen online komende week!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *