Home + Dit zijn onze favoriete rompertjes!

Dit zijn onze favoriete rompertjes!

Nu Floris bijna drie maanden is hebben we al heel wat rompertjes in onze handen gehad en inmiddels weten we ook welke we het fijnste vinden. Ik dacht dat het wel leuk was om met jullie te delen welke dat zijn. Toen ik zwanger was kreeg ik veel verschillende rompertjes en zelf kocht ik er ook een aantal van verschillende winkels. Een grote voorraad, maar op een gegeven moment krijg je dus een favoriet rompertje die je iedere keer van de stapel pakt.

Welke rompertjes vielen tegen?

Heel eerlijk? Ik vond die van Zeeman een tikkeltje tegenvallen. Ze zitten in principe fijn, maar ik vind ze een beetje stug. Ik had gedacht dat er meer rek in zou zitten. Floris is in de herfst geboren en draagt dus rompertjes met lange mouwen. Dan is het juist fijn als er flink wat rek in zit zodat je die kleine armpjes gemakkelijk in die mouwtjes krijgt. Ik zal die van Zeeman dus niet snel zelf meer kopen.

De goede tweede

De ‘good old’ HEMA! Superfijne rompertjes in te gekke kleurtjes en printjes. Die van HEMA zijn altijd fijn en zijn ook heel erg leuk om cadeau te geven. Er zit voldoende rek in en ze blijven mooi in de was. Eigenlijk niets op aan te merken, maar toch staan ze op de tweede plaats. Waarom? Omdat onze favoriete rompertjes ook al die fijne eigenschappen hebben, maar een stukje goedkoper zijn!

De winnaar: de rompertjes van Wibra!

Ik had al eens ergens gelezen dat de rompertjes van Wibra heel fijn zijn, leuke printjes hebben én ze kosten maar €3,49 per stuk. Ik besloot er twee te kopen om ze eens uit te proberen en een tijdje terug heb ik ze opnieuw gekocht in maatje 62/68. Deze rompertjes blijven perfect in de was, er zit enorm veel stretch in, ze zijn er in leuke printjes én de prijs is dus heel fijn.

Deze bovenste foto’s zijn misschien een tikkeltje wazig, maar een baby blijft niet op commando stil liggen 😉 Toch hoop ik dat je ziet dat ze heel mooi aansluiten.

De overige foto’s heb ik gemaakt nadat de rompertjes uit de was kwamen. Het zijn dus geen ‘picture perfect’ plaatjes, maar ze geven wel een realistisch beeld van hoe ze eruit zien nadat ze al tig keer zijn gewassen en gedragen.

Echt, dit is geen spon, maar wel een heel enthousiast verhaal, want wij zweren inmiddels bij deze rompertjes! Dit zijn dus diegenen die we iedere keer weer van de stapel pakken en bij hem aantrekken.

Heb jij favoriete rompertjes? En wat vind je van die van de Wibra? Laat het me weten in de comments hieronder.

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    14 januari 2018 / 09:54

    Ik vind die van Hema ook echt ontzettend fijn stretchy, je kon ze vaak nog gerust een maat langer doordragen, dus uiteindelijk maakte dat hun prijs helemaal goed 😉
    De favoriet van mijn man waren de overslagrompers van de Hema en Noppies vanwege het makkelijke aan- en uitkleden 😉