Home + Diary | We zijn weer aan het werk!

Diary | We zijn weer aan het werk!

We zijn weer aan het werk! De eerste werkweek van Pat en mij zit er alweer op na drie heerlijke weken vakantie. De jongens hadden echter nog een week vrij voor ze deze week ook weer naar school gaan. Deze zomervakantie is echt voorbij gevlogen. Maar voor de drukte écht begint, blikken we nog even terug op deze afgelopen week. Een vrij rustige week die we afsloten bij Hans en Grietje in Zeewolde. Kijk je mee?

Maandag

Helemaal klaar voor de laatste week van de zomervakantie. De jongens gaan naar opa en oma en Pat en ik weer aan het werk.

We zijn weer op het werk. Drie weken zijn voorbij gevlogen.

De jongens logeren bij opa en oma en ik breng na het eten nog even een pakketje naar de Karwei. Daar zie ik deze bank en eettafelstoelen. Deze combi vind ik wel heel mooi.

Dinsdag

De jongens hebben gelogeerd dus ik ben alleen thuis. Ik besluit lekker even schoon te maken en dweil mijzelf de deur uit.

Alhoewel, eerst nog even en snelle outfitfoto voor over een tijdje op Mamablogger. Daarna ga ik lekker vroeg naar kantoor.

Tussen de middag haal ik de jongens op en werk ik daarna in de middag nog thuis.

Woensdag

Vanochtend ben ik thuis aan het werk. Terwijl de jongens lekker zichzelf vermaken, kan ik nog een paar uurtjes werken.

Daarna nog even met de mannen op pad voor wat boodschappen.

In de middag werk ik aan Mamablogger. Ondertussen stofzuig ik even het shirt van mijn kind dat net chips heeft gegeten, haha.

Laatste stop van vandaag: de fysio.

Mijn ouders eten mee en ik laat ze zien wat we hebben gekocht voor Floris’ traktatie in oktober. We kochten onder andere deze ‘Dolfje Weerwolfje’ brillen en vinden ze zelf ook leuk 🙂

Donderdag

Hele drukke werkdag vandaag en dit is de enige foto die ik maak vandaag. Eigenlijk vat dit de dag ook wel goed samen.

Vrijdag

diary_mamabloger_werk_persoonlijk_zomervakantie_2023_laatste week_

Onze nieuwe koffiemachine is een hit hoor, vooral ook bij de jongens. Met restantjes melk maak ik melkschuim voor ze en met een beetje cacaopoeder erin, maak ik ze helemaal blij. Dit doen we niet dagelijks, maar zo nu en dan is helemaal prima.

We laten de boel weer netjes achter voor een dagje op kantoor.

Zaterdag

De boodschappen zijn er weer!

Ik merk dat ik weer veel aan mijn hoofd heb en heb er echt hoofdpijn van. Gaat wel weer over, maar besluit even lekker te wandelen. Ik ben eigenlijk zelden alleen en heb dat soms wel nodig. Al is het maar een half uurtje zoals nu. Een stukje de polder in doet wonderen, haha.

Tijd om de planning van de komende weken overal in te zetten. Het wordt behoorlijk druk op alle vlakken en bekijken het maar dag voor dag. Komt goed!

Zondag

En dan is de zomervakantie toch echt voorbij. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze voorbij is gevlogen. We hebben echt een heerlijke vakantie gehad. Natuurlijk was het niet altijd even gezellig, maar  het merendeel van de tijd wel. We sluiten deze vakantie met vrienden af bij Hans en Grietje in Zeewolde. We hebben er een heerlijke dag! Nu begint dan echt die eerste week op de middelbare school en in groep 3. Ik vind het een dingetje, maar over een week weten we waarschijnlijk weer niet beter.

Zijn jullie ook alweer aan het werk of hebben jullie nog even vakantie? Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne week!

 

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *