Home + Diary | Vrije dag, examen en naar Brussel!

Diary | Vrije dag, examen en naar Brussel!

Het was weer een ouderwets volle week met leuke dingen. Van een logeerpartij voor de jongens tot het Krav Maga examen van Milan. En van de 50e verjaardag van mijn zus tot een dagje Brussel voor de Friends Experience. Ook moest de auto voor de APK. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Alleen deze foto vandaag, want de jongens gaan weer logeren bij opa en oma. Ik werk vandaag de hele dag en haal ze morgen tussen de middag weer op.

Dinsdag

En wat is het dan stil in huis zeg. Eigenlijk wel een beetje té stil.

Een diary zonder open Brug is geen diary, haha. Ik ben op weg naar mijn werk en werk de ochtend op kantoor. Daarna haal ik de jongens op.

De jongens zijn weer thuis en terwijl ik beneden werk, is Floris alweer aan het knutselen. Of ik deze na het eten even wil strijken. Tuurlijk doen we dat!

Woensdag

We zijn al vroeg op pad, want de auto moet voor de APK en de schade-expert komt ook langs om de schade op te nemen die ik vorige week heb gereden. Ik breng de auto naar de garage en neem een leenauto mee terug. Aan het begin van de middag word ik weer gebeld. De taxateur is langs geweest en de auto is helemaal goedgekeurd. We kunnen hem dus weer ophalen. Verder haal ik nog het één en ander bij de Albert Heijn, maar ook hier flink lege schappen.

Iedere avond lezen we voor op het grote bed. Dolfje Weerwolfje is het hier momenteel helemaal!

Donderdag

Ik werk vanochtend op kantoor, maar werk vanmiddag weer thuis. Ik heb nog heel veel te doen en ben morgen vrij. Nog even doorknallen dus.

Mijn zus Cathy wordt morgen 50 en Pat heeft dit bord gemaakt op zijn werk. Vanavond laat gaan Milan, mijn broer, schoonzus  en ik versieren. Nichtje Maud staat op de uitkijk en zorgt dat hun hond Moos niet gaat blaffen.

David’s Gelato staat in de wijk. Na het eten halen Milan en ik een ijsje voor de mannen. Ik hoef niet en het kost mij steeds minder moeite dit soort dingen te weerstaan.

Om 20.00 uur zijn wij uiteraard ook stil. Ik denk dan aam mijn opa en oma die de oorlog hebben meegemaakt en de verhalen die ik van hen heb gehoord.

Om 23.00 uur versieren voor Cathy! Wij genieten al van de voorpret en maken deze selfie om morgenochtend naar haar te sturen.

Vrijdag

Drukke ochtend en ik werk toch nog even, anders heb ik geen rust dit weekend. Daarna doe ik wat boodschappen bij ‘van der Spek’ met Floris. Milan is op zolder met een vriend. Het regent dus vermaken we ons zo maar een beetje.

Verrassing voor de jongens bij het avondeten!

En ’s avonds natuurlijk de verjaardag van Cathy! Dit is nog eens een borrelplank, haha.

Zaterdag

We zijn niet alleen in huis aan het minimaliseren, maar ook in de tuin gaan we dat doen. Het speelhuisje van Floris gaat volgende week naar de stort en Pat breekt deze vandaag af. Ondertussen hebben we wel een fijn plekje nodig waar onze kat Bompa droog kan zitten en waar we eten en drinken voor hem neer kunnen zetten als we weggaan. Terwijl wij nadachten over een alternatief voor Bompa, kreeg ik een mail van Cat and Wood voor een samenwerking. Van hen krijg ik dit kastenhuisje voor een samenwerking. Klinkt bijna té toevallig, maar het ging echt zo.

Pat zet hem in elkaar en we hopen dat Bompa eraan kan wennen.

De Kroning van Koning Charles, ik vind het heerlijk om naar te kijken.

We kunnen echter niet de hele tijd kijken, want Milan heeft zijn eerste Krav Maga examen. Deze mocht hij een aantal maanden geleden al doen, maar toen kneusde hij de avond ervoor zijn pols. Dit keer staat niets hem in de weg gelukkig. We zien nu pas wat een pittige sport dit echt is (bij de lessen zijn de ouders er niet bij). Ontzettend knap en wat doet hij het goed. Leuk om zo’n kant van je kind te ontdekken. Na afloop horen we dat hij is geslaagd. Zo trots op hem!

Zondag

Vandaag gaan we vroeg op pad, want we gaan naar Brussel voor de Friends Experience! De tickets hiervoor boekten we een tijdje geleden en ik keek hier zo naar uit als echte Friends fan! Voor Milan is het een beetje herkenbaar en voor Floris natuurlijk helemaal niet, maar we hebben het echt heel leuk gehad! Later deze week vertel ik hier alles over.

Daarna rijden we vanuit Brussel weer naar Gouda en is het weer een doodnormale zondag, haha.

Dit was onze week. Komende week wordt een vrij drukke week waarin ik alle dagen werk. Ondertussen begint school weer, moeten we naar de ortho etc. Ik wens jullie een fijne week en tot de volgende diary!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *