Home + Diary | Verkeersles, niet fit en voor het eerst naar voetbal

Diary | Verkeersles, niet fit en voor het eerst naar voetbal

Afgelopen week was voor onze begrippen een vrij rustige week. We werkten en hadden niet zoveel op de planning staan. Zulke weken zijn fijn en dit keer helemaal, want ik was niet fit. Voelde mij echt niet goed, maar alles moest wel doorgaan dus deden we dat maar en ging ik ’s avonds lekker vroeg naar bed. Deze week stond wel de verkeersles op school op de planning en gingen we voor het eerst met Floris naar voetbal. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Voor we naar school en naar het werk gaan hang ik nog even snel een was op. Kan die mooi drogen! Deze zolder is echt een uitkomst, de was staat nooit in de weg, ik vind dat echt heel fijn haha.

Ik heb een onwijs drukke dag op kantoor en fiets na het werk weer naar huis. Mijn ouders hebben de jongens al uit school gehaald, hebben gekookt en eten hier. De gehaktballen van mijn moeder zijn het lekkerst!

Dinsdag

 

Ik voel me net een slappe vaatdoek. Heel veel thee dan maar op het werk. Toch altijd jammer als dat labeltje in het water hangt… In de middag werk ik thuis en ook vandaag is het weer zo druk dat ik verder geen foto’s meer maak.

Woensdag

Tijd voor de verkeersles op school! Mijn taak is om de kinderen meer te leren over oversteken bij een zebrapad. Het was zo leuk om te doen! De juf van Floris vroeg of ik weleens had overwogen om in het onderwijs te gaan. Heel lief en hoewel ik vroeger heel graag juf wilde worden vond ik deze drie kwartier meer dan genoeg ?. Zoveel respect voor alle leerkrachten!

Nadat ik klaar ben op school, doe ik even een rondje Action. Hoe leuk zijn deze knikkers en knikkerpotjes?! Ook leuk om traktaties van te maken. Daarna ga ik snel weer naar huis om nog een paar uurtjes te werken. Vervolgens geniet ik nog even van de rust met een boek en ’s middags is het weer tijd voor de musicalles etc. Een drukke, gezellige dag, maar ik vergeet totaal om verder nog foto’s te maken.

Donderdag

Milan is eerder uit school dan ik uit mijn werk en hij belt of hij een vriend mee mag nemen. Tuurlijk mag dat! Als ik thuis kom zie ik gezellig twee fietsen in de tuin staan! In de middag werk ik thuis en maak ik ook geen foto’s meer, sorry!

Vrijdag

1 april en het weer haalt ook een grap met ons uit.

Kantoordag vandaag en, onze inmiddels oud-collega, Demi komt even langs, gezellig!

Zaterdag

Goedemorgen, daar zijn de boodschappen!

Vandaag heeft Floris een proefles bij de voetbal. Hij doet een klein beetje mee en vervolgens wil hij alleen maar voetballen met papa en Milan. Even kijken of hij volgende week weer wil. Daarna gaan we even naar huis en weer door naar de kleutergym. Hij heeft een drukke ochtend!

Eenmaal thuis gaan we even aardappels halen.

De rest van de dag ben ik vooral druk in huis. Later in de middag fietsen we naar de stad richting opa en oma. Floris mag nog een bloemetje uitzoeken voor oma. Eenmaal daar zijn mijn zus en zwager er met hun hond Moos. Later komt Stijn ook nog even langs en eten we met zijn allen bij mijn ouders. Mijn zus heeft ook bloemen meegenomen en ik krijg ook een bosje tulpen. Staat weer gezellig!

Zondag

Vandaag hebben we geen plannen en ik voel mij bijna weer de oude. Tijd om extra schoon te maken!

Ondertussen zoeken Patrick en Milan LEGO uit op de zolder. We hebben nog zoveel kratten te gaan!

De rest van de dag blijven we thuis. Ik maak een ovenschotel, we dekken de tafel gezellig en zijn gewoon in huis aan het rommelen. Ondertussen blog ik wat vooruit.

We gaan zien wat komende week ons brengt. Fijne week!

liefs

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    4 april 2022 / 05:34

    Wat fijn dat je na een paar intensieve weken met o.a. de bakfiets-episode nu een rustiger week had, al was dat wel nodig voor je fysieke gezondheid als ik het zo lees. Wat ik me nog afvroeg: hoe gaat het tot op heden met jouw hooikoorts? Hier namelijk in februari begonnen met een spiegel op te bouwen door het slikken van Cetirizine van de Lidl en de voorbije lente-achtige weken op wat niesbuien na gelukkig verder nergens last van gehad.
    Het is even wat stiller van mijn kant geweest: eerst een kaakonsteking wat veroorzaakt bleek te zijn door een ontstoken wortel van een kies, wortelkanaalbehandeling gehad en gelukkig is daarmee de kaak ook weer hersteld. Nu heeft m’n man opnieuw corona, net geen drie maanden na de vorige keer, dus fingers crossed dat ik het niet krijg want echt fit voel ik me niet, dus volgens mij is mijn lijf al wel aan het werk om het te bestrijden.. we gaan het meemaken komende week ? In januari ben ik er best ziek van geweest omdat ik m’n booster nog niet had gehad (die heeft Jonathan al wel gehad) en die booster zou ik volgende week gaan krijgen dus ik knijp hem wel een beetje eerlijk gezegd.. ik hoef het niet nog een keer zoals in januari want toen was ik er echt wel zoals een griep twee weken van uitgeschakeld. En qua conditie duurde het bijna twee maanden tot ik weer op het oude niveau van hardlopen was. We wachten het maar af, iets anders zit er ook niet op ? fijne week weer!