Home + Diary | Veel zon, veel werk, naar de sportschool en een dagje Amsterdam

Diary | Veel zon, veel werk, naar de sportschool en een dagje Amsterdam

Hebben we pas vakantie gehad? Ik ben het alweer vergeten, zo druk is het 😉 Nou ja, het is vooral druk in mijn hoofd. Zo namen we afgelopen week een heel belangrijke beslissing waar ik jullie binnenkort meer over vertel, was het druk op en met mijn werk, was het voor Mamablogger erg druk en ging ik op gesprek voor een nieuwe freelance klus. Terwijl ik dit typ is het nog ochtend, maar ben ik echt kapot. Ik heb eigenlijk best een hoop aan mijn hoofd op het moment, maar ondertussen ben ik ook gewoon moeder en moet huis ook van alles gedaan worden. In ieder geval blikken we nog even terug op afgelopen week en hoop ik dat het deze week weer wat rustiger wordt.

Maandag

Het is weer zo ver; voor het eerst in vier weken breng ik de jongens weer naar opa en oma. Pat moet vandaag ook weer aan het werk en voor mij is het zelfs alweer de tweede week. De jongens hebben er zin in!

De jongens hebben het geluk dat ze bij opa en oma spinazie mogen eten (vinden ze heerlijk). Pat haalt ze daar op en als ik thuis kom eten we samen deze nasi. Kroepoek en pindasaus erbij en we vinden het prima.

Vorige week had ik een samenwerking met Decathlon. Voor die samenwerking keek ik op hun website en maakte ik een rondje. Ik was echt verbaasd over de voordelige sportkleding! Ik bestelde meteen gymkleding voor Milan en goede gymschoenen. Ik was inclusief verzendkosten rond de €21,- kwijt. Dat zijn nog eens fijne prijsjes.

Op Timehop krijg ik deze herinnering van zes jaar geleden. Toen had ik mijn webshop nog die ik in totaal vijf jaar heb gehad. Ik had hem toen net weer in een herfstjasje laten steken. Ik heb er bloed, zweet en tranen in zitten, maar wat heeft het mij veel gebracht. Alles wat ik nu doe heb ik te danken aan deze webshop.

Ik wil gaan sporten, maar omdat ik woensdagavond een afspraak heb en vrijdag ook al heb afgesproken om te sporten, twijfel ik heel erg. Ik ben dan drie avonden weg en dat voelt niet goed. Ik werk immers ook al veel. Pat zegt dat ik gewoon moet gaan en dus stap ik op de fiets om lekker te gaan sporten. Het voelt echt heel goed!

Dinsdag

Als je dat zo begint kan hij toch niet meer stuk? Milan leest Floris al vroeg voor, zo onwijs lief!

Patrick heeft sinaasappels geperst, lekker! Ik kan wel een paar vitamientjes gebruiken aan het begin van de dag. Ook de jongens krijgen een glas tijdens het ontbijt.

Het is heel vroeg en er zijn al veel mensen op de blog. Ik heb vandaag een blog over de nieuwe Zeeman collectie online staan en die ik blijkbaar erg populair 😉 Het blijft fijn om te zien dat lezers je content waarderen en het oprecht leuk en interessant vinden wat je schrijft.

Ik heb een drukke dag op kantoor en als ik thuis kom heeft Pat de jongens al opgehaald. De kaartjes voor Milans Super Mario traktatie zijn binnen gekomen en na het eten begin ik vast met het maken van de traktatie. Het is nog niet helemaal naar mijn zin dus ik stop ermee. Morgen maar even kijken hoe we het beter en mooier kunnen maken. De eindresultaat is binnenkort uiteraard te zien op Mamablogger.

’s Avonds werk ik mijn media kit bij en ik zie dat vandaag de 2200e blogpost online is gekomen. 2200, dat is veel! Op naar de volgende 2200!

Woensdag

Mijn vrije dag en ik begin met een grote schoonmaak in huis. Het was alleen niet de bedoeling mijn broek daarin mee te nemen. Ik had chloor in het bad gedaan en deze broek hing over de badrand. Hij viel echter in het bad en kwam er zo uit…. Ik heb hem maar weggegooid.

Ik ga even op pad met de mannen en we doen ook een rondje Kwantum. Daar kom ik de 30 dagen woon challenge tegen waar ik eerder al over schreef.

Onze perenboom hangt heel erg vol en de buurman haalt er wat emmers uit. Even later krijgen we een volle kan met verse perensap van peren uit eigen tuin, zo onwijs lekker én gezond!

’s Middags komt dit nieuwe boek van Rumag binnen. Ik heb al zo om gelachen!

We nemen wat beslissingen en ik zet alles in gang. Onder andere met deze brief. Binnenkort vertel ik hier meer over.

’s Avonds heb ik een afspraak voor een nieuwe, tweede freelance klus. Het was een leuk gesprek en binnenkort ga ik aan de slag!

Donderdag

Ik moet ’s morgen thuiswerken en opa gaat fietsen met de jongens. Tussendoor krijg ik deze foto’s toegestuurd.

Als ik ’s middags vrij ben loop ik met de jongens naar de stad, want er is midzomermarkt. We winkelen wat en halen nog even een lekker ijsje.

Ik spot deze Floris van Bommel sneakers voor Patrick. Nu voor maar de helft van de prijs! Pat is gek op dit merk, maar ik durf ze toch niet zomaar mee te nemen. Ik laat ze wegzetten en na het eten gaan we terug om ze te passen. Ze passen perfect en staan echt superleuk!

Ik ben stiekem al begonnen aan het klaarzetten van de traktatie van Milan. Het wordt zo leuk! Hiervoor halen we ’s middags nog zakjes bij de Wibra waar ik word herkend door de verkoopster. “Ben jij Mamablogger?” vraagt ze. Een heel gekke gewaarwording hoor.

Als we ’s avonds op de bank zitten wil ik even helemaal niets meer doen. Ik wil offline en helemaal nergens aan denken. Free Willy staat sinds kort op Netflix en we besluiten hem gewoon te kijken. Misschien heel erg fout, maar ik vond die nostalgie heerlijk.

Vrijdag

Ik werk vandaag de hele dag op kantoor dus breng de jongens bij opa en oma. Op de brug maak ik deze foto. Dit is toch een plaatje?!

Dit hadden we wel verdiend na een lange werkdag 😉

…Maar ik neem geen wijntje (wel een paar chipjes, maar je hebt bovennatuurlijke krachten nodig om dat te weerstaan), want ik ga ’s avonds weer naar de sportschool. Het was gezellig en heel wat calorieën verbrand gelukkig!

Zaterdag

Wij hangen vandaag de toerist uit in eigen land. Omdat het zo leuk is voor de jongens, pakken we een keer de trein in plaats van de auto en rijden we naar Amsterdam. Daar doen we een rondvaart en eten we een lekker borrelhapje bij Loetje. Daarna struinen we de winkeltjes en straten af. Het was echt een heerlijke dag!

Zondag

In de ochtend ga ik snel het hele huis door. Ramen zemen, bedden verschonen, wc en badkamer schoonmaken, de hele mikmak. Moet ook gebeuren en voelt altijd zo lekker als het gedaan is.

Daarna trekken we er weer op uit met zijn viertjes. We gaan naar de Swan Market in Rotterdam! We struinen de kraampjes af, kopen lekkere kokoskoeken bij Madame Cocos en genieten van de plek en het zonnetje. Daarna rijden we een toeristische route terug naar huis en maken we een tussenstop in Haastrecht. Daar vinden we een terrasje bij het water. Gezellig! We besluiten er wat te drinken en daarna weer terug te rijden naar Gouda.

Snel de was afhalen om vervolgens weer naar mijn ouders te lopen waar we macaroni gaan eten. Mijn oom en tante eten ook gezellig mee. Een leuke afsluiter van een drukke, maar gezellige week.

Zo, dit was hem weer. Hoe was jullie week? Ik hoop fijn! Deze week hebben we nog heel veel zon voor de boeg en is het hier de laatste vakantieweek. Ik moet naar de tandarts (fijn!) en heb een heel belangrijke afspraak die voor een groot deel wel gaat bepalen hoe het de komende tijd zal gaan. Fijne week allemaal en volgende week praat ik jullie weer bij!

 

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *