Home + Diary | Van alles en nog wat

Diary | Van alles en nog wat

Van alles en nog wat, zo kan ik het beste deze week omschrijven. Er gebeurde niet zo heel veel, maar tegelijkertijd ook wel. Er staan weer leuke dingen op de planning, want we hebben kaartjes bemachtigd voor Charly Lownoise en Mental Theo! Ook mocht ik behoorlijk wat kleertjes bestellen voor Floris, bakte ik er niets van op de bakfiets en heb ik weer hard gewerkt om al het werk af te krijgen… Kijk je mee?

Maandag

Als ik iets niet doe is het gevarieerd ontbijten. Iedere ochtend ontbijt ik met hetzelfde en het is heerlijk. Een bakje magere yoghurt met cruesli en twee maïswafels met iets erop. Meestal is dat filet american.

Floris is bij opa en oma en ook nichtje Maud is daar. Zij maakt deze papieren muts voor Floris en hij vindt hem geweldig! Zo schattig!

’s Avonds doe ik niet zoveel. Ik doe nog even wat dingetjes voor Mamablogger, spring lekker onder de douche en kijk een kerstfilm op Netflix (allemaal research haha). Terwijl wij lekker genieten van een vrije avond valt dit boek op de deurmat. Ik heb dit boek van Kelly Weekers besteld en ben heel benieuwd! Binnenkort reviewen?

Dinsdag

’s Morgens doe ik altijd een rondje social media Google Analytics en ik zie dat rond 6.15 uur al 18 mensen online zijn. Dat is lekker vroeg! Als ik daarna het artikelen van die dag deel zijn het er later nog veel meer. Heel erg blij mee!

Onderweg naar opa en oma hebben we het over herfstblaadjes en hoe leuk het is om ermee te gooien. We maken spontaan deze foto’s. Daarna lopen we echt door naar opa en oma om Floris te brengen en vervolgens breng ik Milan naar school. Daarna weer door naar mijn werk. Druk, druk, druk haha.

’s Avonds speel ik nog even met de jongens terwijl Patrick kaartjes probeert te bemachtigen voor Charlie Lownoise en Mental Theo. Van Milan moest ik deze foto maken. Floris had echter andere plannen 😉

We verversen constant deze pagina en iedere keer als het ons lukt om twee kaartjes te selecteren worden we er weer uitgegooid. Balen!

Maar… de aanhouder wint! Na zo’n 1,5 uur lukt het ons toch! Ik had daarna een heel blije man in huis ;-).

Woensdag

Tijd voor het schoolontbijt! Ik kon nog snel deze foto maken voor Milans klasgenootjes erbij kwamen. Het is natuurlijk supergezellig om op school te ontbijten.

Halverwege de ochtend zet ik Floris en de buggy in de bakfiets en gaan we naar de stad. Ik bak er nog steeds niets van op die bakfiets, maar dit is wel heel fijn. Floris vindt het ondertussen fantastisch en vindt alles grappig. Daarna halen we Milan op en is de bakfiets helemaal vol. Het lukt me om de jongens heelhuids thuis te krijgen 😉

Als we hebben gegeten en Floris op bed ligt, komt Maud om op hem te passen, want Milan en ik hebben een ouder/kind gesprek op school. Alles gaat gelukkig heel goed met hem dus er zat weer een extra trotse moeder bij de juf!

Het is de laatste keer dat Maud Milan naar de musical kan brengen dus Milan geniet er nog even extra van. Ik geef ondertussen Floris een fles en ik moet van hem ook drinken. Als je je afvraagt waarom hij zijn pyjama aan heeft, hij had gespuugd en moest toch nog in bad.

’s Avonds is het weer tijd voor het zwemmen en maak ik nog een blog af voor Squla. Wist je trouwens dat ik regelmatig voor hen blog?

Donderdag

Goedemorgen! Ik zit in een heerlijke flow wat betreft blog inspiratie en omdat Pat zijn ouderschapsverlof dagen heeft kan ik in alle vroegte en rust lekker beneden typen. Heerlijk! Niet veel later komen mijn drie mannen overigens beneden.

Ik laat zelden mijn blogplanner zien, maar dit is mijn chaotische planner voor deze maand. Inmiddels is ‘ie wat meer uitgebreid…

Leesvoer! Dit boek komt binnen om te reviewen en ik heb wat leesvoer voor de ontspanning en ter inspiratie. Heerlijk!

Verder kruip ik ’s avonds naast Pat op de bank en doen we niet veel meer. Dit zijn fijne avondjes.

Vrijdag

Vrijdag = snackdag! We gaan weer met een aantal collega’s naar de snackbar en het is weer gezellig! De vrijdag is een leuke dag om te werken. We sluiten overigens ook altijd af met een vrijmibo.

Ik ben wat later thuis dan normaal, maar eenmaal thuis staat dit op mij te wachten. Lekker thuis bij mijn mannetjes en plannen maken voor het weekend!

Terwijl Pat naar voetbal kijkt, mag ik voor een behoorlijk bedrag kleertjes bestellen voor Floris. Dit blijft bijzonder en went echt nooit. Ik kies voor kleertjes die makkelijk te combineren zijn met elkaar en die gewoon lekker zitten. Binnenkort zie je deze kleding voorbij komen.

Zaterdag

Milan heeft bij opa en oma gelogeerd en we besluiten opa en oma mee te nemen voor een lunch.

Het was voor hen een verrassing en de jongens hadden het onwijs naar hun zin bij Kruim in de Chocoladefabriek. Deze zit bij ons om de hoek en het is er altijd even gezellig. Heerlijk op deze regenachtige zaterdag!

Daarna gaan we nog even de stad in en daar zie ik deze kast. Ik ben er op slag verliefd op, maar even serieus, ik ga hier geen €325,-  voor betalen. Domper 😉 Eenmaal thuis ga ik weer aan het werk voor Mamablogger…

De decemberhaard is weer terug en is dit jaar anders dan voorgaande jaren. Deze week vertel ik er alles over op Mamablogger dus houd de blog in de gaten. Na Sinterklaas is de haard om te toveren in kerstsfeer.

En dit Pietje doet ook mee… Hij is toch om op te eten?!

Zondag

We beginnen de ochtend in Ballorig! Milan wilde er graag spelen en we hadden verder niets op de planning dus ach, waarom ook niet? De jongens hebben zich er goed vermaakt!

De middag stond in het teken van DIY’s voorbereiden voor Mamablogger, veel foto’s maken en vooruit schrijven. De komende week wordt erg druk dus ik had deze tijd echt even nodig. En wat betreft die klompjes, dat komt deze week nog online!

Dit was onze week weer! Ik heb zin in de komende week. Jullie ook een fijne week gewenst!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *