Home + Diary | Van alles en nog wat en een weekend weg met zijn vieren

Diary | Van alles en nog wat en een weekend weg met zijn vieren

Goedemorgen! Afgelopen vloog voorbij en was eigenlijk best relaxt al merk ik dat ik echt aan vakantie toe ben en dat terwijl ik nog drie weken moet werken. Ik ben gewoon moe van het afgelopen schooljaar, dat hebben jullie eerder al kunnen lezen. En die moeheid hakt er op de één of andere manier nu al in. We zijn dus stiekem al aan het aftellen haha. In deze diary blikken we nog even terug in plaats van vooruit en deze loopt tot en met afgelopen vrijdag. Afgelopen weekend waren we een weekend weg en dat verslag lezen jullie later deze week. Kijk je weer mee?

Maandag

De eerste foto van vandaag maak ik aan het einde van de middag. Ik ga eerder naar huis vanwege een Teams overleg aan het einde van de middag én omdat er slecht weer wordt voorspeld. Ik ben op tijd binnen en ga op zolder in overleg.

Weinig mensen weten het, maar ik heb best wat krullen. Als ik de knot uit mijn haar haal zie ik dat er veel krullen in mijn haar zitten. Toch maar even op de foto gezet 😉 Als ik mijn haar laat zien krijg ik vaak de vraag waarom ik het nooit los draag. Simpel, mijn haar klit enorm snel waardoor er echt knoopjes in mijn haar komen. Ik kan het dan niet normaal meer borstelen zonder dat mij haar gigantisch afbreekt.

Dinsdag

Goedemorgen!

Floris heeft heel veel interesse in lezen en schrijven. Hier heeft hij zelf 1 t/m 6 geschreven, maar dan andersom. Ik vind het knap!

Afspraak tussendoor voor mijn werk, want we gaan een feestlocatie bekijken voor een feest aan het einde van het jaar…

En in de middag is dit mijn home office en werk ik weer thuis bij de jongens. Zo blij dat dit gewoon kan!

Woensdag

Na een druk begin van de ochtend met werk en huishouden fiets ik naar de stad. Ik heb met een oud-collega afgesproken en we zitten al snel bijna twee uur op het terras. Daarna nog even snel de stad in voor wat boodschappen, cadeaus en….

…Taart! In de middag hebben we namelijk een gesprek op school en krijgen we Milans schooladvies. Hij hoopte heel erg op dit advies en het werd zelfs nog een beetje meer. We zijn zo trots op hem! Nu heeft hij een ruimte keuze uit scholen en gaan we ons na de vakantie storten op al die open dagen 🙂

En nu is het tijd om even te zitten. In de tuin met aardbeien én heel goed gezelschap. Wat willen we nog meer?

Donderdag

Ik begin met het opruimen van de was…

…Om vervolgens weer een nieuwe was op te hangen. Never ending story dit.

Samen met Floris op het schoolplein. Daarna fiets ik weer naar mijn werk.

In de middag werk ik thuis en krijgen we een lekker pakketje binnen.

Vrijdag

Floris mag een ochtendje naar opa en oma dus breng ik hem eerst weg.

Ik werk een halve dag vandaag omdat we een weekendje weg gaan en eet nog even een broodje op het werk. Na mijn laatste overleg pak ik mijn tas, haal ik Floris weer op en fietsen we naar huis. Bijna klaar voor vertrek!

De mannen zitten al in de auto, maar ik ga de deur echt niet uit zonder dat het huis helemaal spic en span is. Ik dweil mijzelf naar buiten. Nu kunnen we echt weg. Op naar Vakantiepark Sallandshoeve!

We hebben onderweg nog wat file, maar desondanks verloopt de reis prima. Eenmaal daar checken we in en krijgen we nog twee waardebonnen voor het ontbijt. Daarna is het tijd om naar onze tent te gaan.

Hoe de rest van ons weekend verliep lees je later deze week. We hebben van alles en nog wat gedaan dit weekend dus onze tijd goed benut!

Komende week is de laatste schoolweek van de jongens en ook die week wordt druk. Dat zien jullie in de volgende diary.

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *