Home + Diary | Tropische hitte, Milans laatste musical, Vaderdag en vaccinatie

Diary | Tropische hitte, Milans laatste musical, Vaderdag en vaccinatie

Een drukke, maar gezellige week. Zo kan ik afgelopen week het beste omschrijven. We vierden Vaderdag, Milan speelde in een musical (en ik kon weer naar de schouwburg!), we hadden een garage sale, ik was bezig met een nieuw e-book en ik mocht eindelijk mijn vaccinatie halen! Kijken jullie weer gezellig mee?

Maandag

Goedemorgen! Ik zet eerst alle ramen open en 1,5 uur later doe ik alles zoveel mogelijk dicht vanwege de hitte.

Milan heeft een studiedag en gaat vandaag naar opa en oma. Dat is altijd feest, want hij wordt er flink verwend haha.

Ik ga met de auto naar het werk, want heb een afspraak buiten de stad. Ik ben vanmiddag namelijk in Bodegraven.

Op weg naar huis wil ik nog even tanken. Ik stuur deze foto naar Patrick. Precisie tanken geeft op de één of andere manier toch voldoening ?.

Bijna thuis, maar de brug staat open. Wat is een Mamablogger diary zonder open brug haha.

Na het eten is het weer tijd voor de was. Never ending story…

Voor Floris gaat slapen doen we nog even gek met hem en Patrick leest hem voor. Voor het zo ver is, moeten we Floris eerst even zoeken. Die handjes zijn zo schattig. Ik moest er even een foto van maken.

Als de jongens op bed liggen kijken Pat en ik een aflevering van Lupin op Netflix en ga ik nog aan de slag voor de blog.

Dinsdag

Normaal is de dinsdag mijn thuiswerkdag, maar vandaag heb ik een afspraak buiten Gouda dus ik mag Floris in de ochtend bij opa en oma brengen.

In de middag werk ik gewoon weer thuis.

In de avond besluit ik even in de tuin te gaan werken. Ik heb echt een hekel aan onkruid en trek dat er zo snel mogelijk uit. We hebben niet zo’n grote tuin en als je het bijhoudt is het prima te doen. Kijk even hoe goed de bodembedekker groeit. Het is de bedoeling dat deze naar elkaar toe gaan groeien en uiteindelijk alle aarde bedekken. Er komen in ieder geval veel hommels op de planten af.

Woensdag

Hoe schattig staat dit tuinbroekje bij Floris?! ?

In de ochtend komt mijn oude manager op visite. Ze is in november weggegaan en hoewel we elkaar nog wel hebben gesproken, hadden we elkaar niet meer gezien. Het was gezellig. Daarna ga ik aan de slag met dit e-book…

Als Milan uit school komt eten de jongens samen een ijsje in de tuin.

In de middag maak ik foto’s voor Mamablogger waaronder deze.

De jongens hebben geluk vandaag, want we rijden na het eten naar Boskoop voor een lekker ijsje. Althans, Patrick en Floris kiezen voor een milkshake, Milan voor een ijsje en ik voor een ijskoffie. Lekkere afsluiter van een fijne, zonnige dag.

Donderdag

Goedemorgen!

Tijd om Floris naar school te brengen, hoe gezellig ziet deze straat er uit?!

Alles aan kant, geen speelgoed en wat een rust! Zo kan ik de ochtend even heerlijk thuiswerken.

En tijd om Floris weer op te halen tussen de middag.

Als Patrick thuis komt heeft hij een verrassing voor de jongens: een juichcape!

Vrijdag

Dit is de eerste foto die ik vandaag maak. Het begint al een beetje te regenen en te onweren ?.

Eenmaal thuis wil Floris perse The Grinch kijken. De mussen vallen dood van het dak en wij hebben een kerstfilm op staan…

Tijd voor de persconferentie, wat fijn dat we weer bijna helemaal terug kunnen naar normaal!

Zaterdag

Er is een garage sale in de wijk en wij doen mee. Althans, Milan wilde meedoen om geld te verdienen. Ik zoek daarom de kasten van de jongens uit zodat hij kleding van verkopen.

Ondertussen werk ik bijna de hele dag aan een e-book en gaan de schouwburg tickets in de verkoop. Ik boek alvast twee voorstellingen en de voorstelling van Snelle gaat vrijdag in de verkoop. Die hopen we vrijdag nog te kunnen bestellen.

Aan het einde van de middag gaan we zelf naar de schouwburg voor de musical Alice waar Milan in speelt. Het was zo onwijs mooi en leuk! Hij had van tevoren aangegeven te willen stoppen, maar vond het weer zo leuk dat hij toch wel door wil gaan. Ik heb gemaild met de vraag of dat kan…

Zondag

Vaderdag! Pat wordt in het zonnetje gezet met een lekker luchtje en een cadeau dat Floris heeft gemaakt op de peuterspeelzaal. Het gaat alleen allemaal zo snel dat we geen foto’s maken, maar voor Pat hoeft dat ook niet zo. Daarna moeten we een beetje op gaan schieten, want het is mijn beurt om mij te laten vaccineren.

Maar daarna is het tijd voor Vaderdag. We rijden naar hotel Ridderkerk voor een lekkere Vaderdag borrelbox en donuts.

En zo ziet de inhoud van de borrelbox er (deels) uit. Dat was een lekkere lunch!

In de middag gaan we naar mijn ouders en geven we mijn (stief)vader en moeder tickets voor een voorstelling in de schouwburg. We blijven daar macaroni eten en gaan daarna weer naar huis. Dit was een drukke, maar gezellige week, op naar weer een nieuwe! Fijn week!

liefs

 

 

 

Design en lifestyleDesign en lifestyle

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Christine
    21 juni 2021 / 05:48

    Wat fijn dat alles weer naar normaal gaat, hé? Mede door het weer merk je ook dat iedereen daar aan toe is.. toevallig dat jij gisteren je eerste prik kreeg! Jonathan kreeg namelijk de tweede. Maar dan wel rond tweeën, dus vandaar dat we elkaar niet tegengekomen zijn. We reden rechtsreeks uit de kerk door, dus de kids even naast het zwembad laten spelen in de natuurspeeltuin, was de tijd ook zo voorbij ?
    Wat leuk om te lezen dat je met een e-book versie van de 42 uitjes bezig bent, echt tof! Héél benieuwd naar!!