Home + Diary tot en met vrijdagochtend | Weekend weg!

Diary tot en met vrijdagochtend | Weekend weg!

Goedemorgen! Vandaag een diary tot en met vrijdagochtend, want we hebben genoten van een fijn weekend weg. Deze hadden we geboekt om onze 12,5 jarig huwelijk én onze verjaardagen te vieren, dus gingen we samen met de jongens op stap. Dat verslag volgt later, maar eerst kijken we nog even naar de rest van de week. De week waarin onder andere de Cito’s van Milan begonnen.

Maandag

Goedemorgen! Floris wil heel graag een banaan mee naar school met een hartje erop. Nou, doen we dat toch?

En deze kanjer heeft vandaag zijn eerste Cito’s. Voor hem de eindtoets en we verwachten in februari zijn definitieve schooladvies. Hij is er klaar voor!

Wat een regen vandaag! Ik ga op de fiets naar mijn werk en regen zo nat dat niet alleen mijn broek helemaal nat is, maar ook mijn trui, het hemdje eronder en zelfs mijn sokken. Mijn jas is dus echt niet waterdicht en ik heb geen regenpak (dom, ik weet het). Het gevolg is dat ik met hele natte en koude kleding op kantoor zit. Mijn moeder is zo lief om wat droge kleding te komen brengen. Het hoefde niet, maar ze woont vlakbij en opeens stond ze bij de receptie. Superlief en dan kon mijn kleding drogen. Als ik ’s avonds thuiskom stap ik meteen onder de douche om echt even warm te worden.

Dinsdag

Na een drukke ochtend op kantoor vol overleg, haal ik Floris uit school. Hij gaat met een vriendje mee en ook Milan gooit zijn tassen in de bakfiets, want hij gaat naar buiten. “Doei mam!” En zo hoort het ook, het is fijn dat ze het zo naar hun zin hebben.

Ik heb nog een webinar en daarna werk ik nog even door tot 17.00 uur. De rest van de avond doen we niet veel meer en kijken we een film op Netflix.

Woensdag

Het heeft gevroren en helaas is mijn remkabel weer bevroren waardoor ik niet kan fietsen. Jammer, want het is zulk lekker weer.

En dus gaan we met de auto naar kantoor nadat ik Floris heb weggebracht. Normaal werk ik op woensdag thuis, maar ik werk vanochtend wat langer. De komende periode zal ik vanwege een project wel wat vaker op de woensdag naar kantoor gaan.

Alvast voorbereidingen treffen voor komende nacht. Alle essentiële dingen afdekken met vaatdoekjes en daarna de hoes over de bakfiets. Kijken of dat helpt, al is dit natuurlijk zeer professioneel aangepakt ?.

Heel even op de bank met een kopje thee voor we Milan weer weg moeten brengen naar de musical.

Donderdag

Wij hebben een plannetje: Patrick is morgen jarig, maar moet al vroeg werken en daarna gaan we een weekend weg. Echt tijd is er dan niet om zijn verjaardag te vieren. Daarom pakt Milan het door hem gekochte cadeautje al in. De rest volgt einde van de middag…

In de ochtend werk ik op kantoor en sla ik mijn lunchpauze over om naar de stad te fietsen en gebak te halen. Eenmaal thuis ga ik snel weer aan het werk, want ik heb nog heel veel te doen. Rond 14.30 uur ga ik aan mijn lunch, haha.

Voor het avondeten dekken we de tafel gezellig en legt ook Floris zijn cadeautjes neer. Zo vieren we het toch nog een beetje!

Vrijdagochtend

Goedemorgen! De jongens en ik zijn vandaag vrij. Milan heeft vrij omdat de juf ziek is en ik heb gevraagd of ik Floris dan ook thuis mag houden, want dan kunnen we op tijd gaan rijden. Dit is gelukkig geen probleem en als ik naar buiten kijk is het een goede beslissing geweest. Het sneeuwt dus laten we dan lekker rustig gaan rijden vanmiddag.

Daarna maak ik het hele huis schoon en pak ik vast alles in. Op naar een fijn weekend!

Hier stopt de diary van deze week. Ik ga verder met het verslag van dit weekend. Dat verslag kunnen jullie later deze week lezen. Fijne week gewenst!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *