Home + Diary | Tanden wisselen, Politiekids en doorpas voor een modeshow

Diary | Tanden wisselen, Politiekids en doorpas voor een modeshow

Het was een volle week waarin weer van alles gebeurde. Floris kreeg een bal tegen zijn mond aan. Gevolg: twee tanden eruit. Verder ging Milan voor de Politiekids naar het politiebureau, had ik een doorpas voor een modeshow en ontdekten we een ontzettend leuk, nieuw budgetuitje. Kijk je weer gezellig mee?

Maandag

Om 9.00 uur een afspraak voor het werk in Krimpen. Ik wacht met een kopje thee op mijn collega en de fotograaf. Daarna gaan we aan de slag.

Milan heeft een game pc en het wil nog niet echt lukken met de spellen. Gelukkig komt de buurman van een paar huizen verderop helpen en is het probleem in no time opgelost. Gelukkig kon dit ook vandaag, want ik werk in de middag thuis (geruild met morgen) en de buren waren vandaag vrij. Blij met de hulp!

Thuiswerken terwijl ook hij aan het “werk” is. Heerlijk dat geconcentreerde koppie.

Dinsdag

Floris heeft een ouderwetse schoolplaat op zijn kamer hangen en doet opeens een ontdekking: “kijk mam, dat is het Hart van Nederland vierkant!”.

Ik werk de hele dag vanwege een crisisoefening en opa en oma sturen een foto dat er een voortand uit is bij Floris. Hij heeft een bal tegen zijn mond gekregen op school. Ging per ongeluk, maar hij was wel even flink onder de indruk. Zijn voortanden zaten al los en ’s avonds gaat zijn tweede voortand er ook uit.

Alleen blijft er iets hangen lijkt het wel. Ik bel de noodtandarts voor advies en moet een foto sturen. Dat wordt deze. Ook zij vinden het er vreemd uitzien, maar het lijkt erop dat het kan wachten tot morgen aangezien Floris er geen last van heeft. Gelukkig!

Woensdag

De volgende ochtend ziet het er al een stuk beter uit. We besluiten het nog even aan te kijken voor we de tandarts bellen. Later op de dag is het helemaal weg.

Als de jongens op school zitten, rijd ik door naar Schoonhoven voor een doorpas. Aanstaande zaterdag loop ik een modeshow! Althans, als het weer meezit.

Eenmaal thuis ga ik weer aan het werk en maak ik een bananenbrood.

’s Middags komt iemand voor het inmeten van horren. We willen een hordeur beneden en drie horren op de slaapkamers. Laten we hopen dat ze snel binnen zijn.

Mijn moeder is ziek. Als Milan naar de musical is, breng ik even een soepje bij haar.

Donderdag

De juf van Floris is er niet en er is geen vervanging. Gelukkig mag Floris een ochtendje naar opa en oma. Oma is helaas nog ziek, maar Floris en opa gaan samen knutselen. Hoe leuk zijn deze paashazen?!

’s Middags werk ik weer thuis, maar rond 16.00 uur moeten we naar school. Milan en zijn klasgenoten deden de afgelopen vier weken mee met het project Politiekids en vandaag is de afsluiting. Eerst gaan de kinderen naar het politiebureau voor een rondleiding en daarna krijgen ze op school een certificaat. Hij ziet er op de foto wat gek uit, want ik heb wat dingen weggehaald, haha. Het was in ieder geval een leuk en leerzaam project.

Vrijdag

De tassen liggen weer klaar. Ik stofzuig en dweil nog even en hang nog snel een was op. Daarna moeten we toch echt naar school en kantoor. Floris heeft vanmiddag een feestje en ik geef het cadeautje vast mee.

Dit feestnummer heeft het heel erg naar zijn zin gehad!

Zaterdag

De modeshow van vandaag gaat niet door vanwege het weer. De mannen vinden het allemaal wel best, want die willen lekker thuis blijven vandaag. Ik haal nog wat boodschappen en rijd naar de Action voor wat huishoudelijke dingen. Floris is helemaal weg van dit speelmaïs en laten ze bij de Action nou dozen hebben voor €3,-. Onze knutselaar kan zich hier de hele middag mee vermaken.

De rest van de dag brengen we door in huis. Milan en zijn vrienden zijn aan het gamen, Floris knutselt en speelt de hele dag, Pat kijkt een serie en ik blog wat vooruit en ben lekker aan het lezen. Prima zaterdag zo! Ook maken we de foto’s voor een winactie op Instagram. Doe je al mee? Dat kan hier.

Zondag

Wat een heerlijke plek heeft ‘ie toch zo. Toch willen we even de deur uit en we besluiten lekker vroeg naar ‘De koeienstal’ in Zevenhuizen te gaan. Ik kwam het tegen op Instagram en het ziet er erg leuk uit.

En leuk was het zeker! Omdat we er vroeg waren kon ik nog lekker ongestoord foto’s maken voor een uitgebreid artikel. Deze komt morgen online. Dit budget uitje is namelijk een ontzettende aanrader! Aan het begin van de middag zijn we weer thuis en aan het einde van de middag rijden we naar mijn ouders om daar te gaan eten. Heerlijke zondag zo!

Komende week wordt een drukke werkweek vol met afspraken. Verder wordt mijn moeder geopereerd. Niets ernstigs gelukkig, maar ze vindt het wel heel spannend. Duimen jullie met haar mee dat het snel achter de rug is? Fijne week allemaal!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met DIY’s, reviews, kidsfashion etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *