Home + Diary | Studiedag, barbecue en verjaardag

Diary | Studiedag, barbecue en verjaardag

Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe diary! Afgelopen week stond op mijn werk in het teken van de nieuwe website die werd gelanceerd. Hier hebben we de laatste maanden heel hard aan gewerkt. Ook had Floris een studiedag en werd Milan helaas ziek. Dat is hij echt zelden. Verder deelden Floris en ik de uitnodigingen voor zijn kinderfeestje uit, had ik een barbecue op het werk en vierden we nog een verjaardag. Kijk je weer mee?

Maandag

Drukke kantoordag vandaag. De laatste puntjes op de ‘i’ voor morgen onze nieuwe website live gaat.

Ik heb een te gekke samenwerking met Cotton Bird en mocht van hen een bestelling doen voor de verjaardagen van de jongens. Zo blij mee! Binnenkort laat ik jullie meer zien.

Dinsdag

Ik werk de ochtend op kantoor en de middag thuis. Ik ga echter met een lege bakfiets (alleen tassen) van school naar huis, want Floris speelt bij een vriendje.

Na het eten brengen we de eerste uitnodigingen voor Floris’ kinderfeestje weg. Dit ziet er toch supertof uit?!

Woensdag

Floris heeft vandaag een studiedag dus we zijn samen thuis. Ik werk eerst nog even een paar uurtjes vanuit huis en ga dan aan de slag in de tuin. Onze mooie pluimenstruik is geknakt door het weer. Ik besluit hem helemaal kort te knippen, snoei de andere planten en haal onkruid weg. De pluimen gaan in een vaas en ik geef er nog een flink aantal weg. In ieder geval is de tuin helemaal klaar voor de herfst.

Nog één uitnodiging wegbrengen naar een vriendje die wat verder weg woont. Omdat we toch bezig zijn brengen we ook wat uitnodigingen rond voor de verjaardagen van beide jongens. Nemen we die meteen mee op de route.

Driehoeksgesprek op Milan nieuwe school met zijn mentor. Floris is voor het eerst op de school van zijn broer en kijkt zijn ogen uit.

Donderdag

Helaas is Milan vannacht ziek geworden. Hij heeft hetzelfde als wat ik vorige week had het schijnt te heersen. Ik breng hem wat lekkers op bed.

Ik moet wel naar kantoor, maar werk ’s middags thuis. Milan is gelukkig dus niet lang alleen. Ondertussen breng ik Floris nog naar school en neem ik de tafelklem mee voor de barbecue vanavond.

Tijd voor de barbecue met zo’n 70 collega’s. Ik heb het vaker gezegd, maar ik ben echt gezegend met de leukste collega’s.

Vrijdag

De website is live en dat gaan we komende week vieren. We richten op kantoor alvast een gezellig hoekje in. Ben je benieuwd naar waar ik werk en wat we te bieden hebben, neem dan vooral even een kijkje op zorgpartners.nl.

We hebben nog ijsjes over van gisteravond. Zonde om die niet te eten 😉

Zaterdag

Bedden verschonen en zwemles, een typische zaterdagochtend.

Na de lunch rijden we naar het Babypark. Niet omdat we nieuws hebben, maar om inspiratie op te doen voor de kamer van Floris. Hij heeft nu een superleuke kamer, maar mijn LEGO collectie begint uit te breiden en we missen heel wat opbergruimte. We gaan voor een soort speeltafel/bureau met opbergruimte, maar zien uiteindelijk deze meubels. Heel veel opbergruimte, kan tegen een stootje én het past in het eventuele nieuwe huis. Dan zijn we meteen klaar. We laten het even bezinken.

Daarna nog even naar mijn broer en schoonzus om ook daar een uitnodiging te brengen.

Zondag

Tijd om te bloggen! Voor de komende weken staat er leuke content klaar (hoop ik, haha) en ik werk alvast weer verder vooruit met een lekker kopje koffie op mijn werkkamer.

’s Middags hebben we een verjaardag bij vrienden en onderweg naar huis besluiten we de jongens te verrassen met de Mac. Dat was de afsluiter van dit weekend en deze week. We gaan weer zien wat komend weekend ons brengt. Fijne week!

liefs

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *