Home + Behoefte aan me-time? Denk eens aan de thuis spa!

Behoefte aan me-time? Denk eens aan de thuis spa!

Een dagje naar de spa is voor veel vrouwen toch wel de ultieme manier van me-time. Helaas is hier in de waan van de dag vaak te weinig tijd en ruimte voor. We rennen van werk, naar afspraak naar school en doen tussendoor boodschappen om ’s avonds moe (en hopelijk voldaan!) op de bank te ploffen. De oplossing om toch in deze drukke tijden wel aan je me-time te komen? Heel eenvoudig; door thuis een spa te creëren. Hoe je dit in een paar simpele stappen regelt? Lees snel verder. 

Tover je badkamer om

Dat een badkamer alleen is voor die snelle douche ’s ochtends is tegenwoordig echt niet meer het geval, uit een badkamer kun je veel meer halen. Hiervoor hoef je niet direct een bubbelbad en jetstream douche aan te schaffen. Met een paar simpele veranderingen kan je van je badkamer al een heerlijke thuis spa maken.

Zet een paar geurkaarsen neer, investeer in fijne hamamdoeken en doe jezelf die dure doucheschuim cadeau. Ga lekker in bad met een bruisbal, en neem een lekker wijntje mee. Pak een boek erbij en zet een fijn muziekje op op de achtergrond, en je zult zien dat je je helemaal in de spa waant. Ook met een kleine update van je badkamer door andere kleuren (ga voor aardetinten) te gebruiken, kan je beleving al veranderen. En mocht er toch budget over zijn? Dan is dat bubbelbad zijn geld meer dan waard!

Ga naar buiten

Een andere plek die zeer geschikt is voor me-time, is de tuin. Hier kun je vaak veel meer uithalen dan dat je in eerste denkt. Iets wat voor heel veel ontspanning gaat zorgen, niet alleen voor jou maar voor het hele gezin, is de investering in een zwembad. Zeker wanneer je gaat voor een zwembad met verwarming dan kun je tot diep in de herfst genieten van heerlijk warm water. Niet veel ruimte? Dan is een jacuzzi ook een dikke tip. Zwembaden zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten, ook de prijzen variëren van een paar honderd euro’s tot vele duizenden euro’s. Kijk wat aansluit bij jouw wensen en budget en voor je het weet kun jij na een drukke dag -wanneer de kids op bed liggen- dobberen en bijkomen in je eigen zwembad. Een warmtepomp voor een zwembad is daarnaast al in een handomdraai geïnstalleerd. 

Kortom; je kunt je geld uitgeven aan een duur dagje spa, maar vaak is hier in het dagelijks bestaan weinig tijd voor en daarnaast is dit geld na één keer natuurlijk uitgegeven. Investeren in een duurzame optie zoals een jacuzzi of zwembad in de tuin staat garant voor jarenlang plezier én ontspanning. Een eigen spa wellness thuis creëren kan dus eenvoudig, zowel binnen als buiten. Voor je het weet ga jij iedere avond zen naar bed!

liefs

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *