Home + Diary | Pinksteren, vakantie Milan en heel veel ander leuks!

Diary | Pinksteren, vakantie Milan en heel veel ander leuks!

Jeetje, wat een week was dit weer. Van een zonnige tweede pinksterdag tot lekkage door de regen. De horeca ging open en Milan had een weekje vrij. We hadden lekkage, gingen lekker uit eten, ik liet tweede gaatjes schieten in mijn oren, we gingen naar Wondr Experience en nog veel meer. Kortom, er gebeurde heel erg veel en we deden ook heel erg veel. Kijk je weer mee naar onze week?

Maandag

Normaal wordt er op tweede pinksterdag een grote rommelmarkt georganiseerd in de straat. Dit jaar kon dat natuurlijk niet doorgaan, maar de organisatie bedacht toch een leuk alternatief: koffie met de buren en we kregen planten om de straat nog mooier en gezelliger te maken. Er staan veel prachtige bomen in de straat en om de stam zit een klein perkje. Hier zijn de plantjes in gezet. Gelukkig hadden we al een groene straat, maar het ziet er nu nog gezelliger uit.

Om 12.00 uur mocht de horeca weer open en we zijn meteen het terras op gegaan ?. Er werd afgeteld en geapplaudisseerd. Ik ben blij voor de horeca dat ze weer open mogen. Wij hadden het in ieder geval gemist en vonden het zo fijn en lekker.

Op het GoudAsfalt terrein kopen we een cadeautje voor de buurman bij de lokale bierbrouwer. We nemen ook nog even een kijkje in de blauwe loods van Wie van Zoet Hout en de jongens duiken meteen achter de typemachine.

Tweede pinksterdag is barbecue dag in de straat. We zijn met een stuk of 15 personen (uiteraard verdeeld over de tuinen en op afstand) en het was heel erg gezellig.

Dinsdag

Tijd om thuis te werken!

’s Avonds besluiten we spontaan onze eigen barbecue voor het eerst in gebruik te nemen. Patrick is laat dus ik steek hem zelf aan en ga aan de slag. Wat een fijn ding is dit zeg!

Woensdag

Milan heeft het over opa en oma en Floris besluit ze maar even te bellen. Dat kan hij helemaal zelf blijkbaar ?

’s Middags zitten de jongens en ik lekker in de tuin en hoewel ik niet zoveel in huis heb (de boodschappen moeten nog worden bezorgd), zet ik toch wat lekkers voor ons neer.

Het is weer tijd voor het zwemmen! De ouders mogen niet mee naar binnen, maar de kinderen worden heel goed en veilig opgevangen.

Ik zit lekker in de auto te Netflixen. Het voelt als een uitje haha.

Donderdag

Ik werk de hele dag op kantoor en maak pas ’s avonds foto’s. We gaan even de stad in, shoppen nog wat zomerkleding voor de jongens én…

Ik heb een nieuwe iPhone gekocht! Ik vertel er binnenkort meer over, want Milan heeft nu mijn oude iPhone.

We liggen vroeg op bed en ik test nog even de camera. Deze is zoveel beter en scherper!

Vrijdag

Ik werk ’s morgens om 5.30 uur al aan een opdracht waar ik eigenlijk te laat mee was begonnen. Mijn eigen schuld dus ik moest even aan de bak. Ook had ik nog geen blog voor vandaag en daarom schrijf ik deze daarna. Dat was deze blog over de tuinspulletjes van Zeeman. Na publicatie gaat ‘ie opeens heel hard. Wauw!

Ik werk vandaag op kantoor dus breng de jongens bij opa en oma. Daar laat ik mijn telefoon zien en om te laten zien hoe goed de camera is, maak ik snel even deze foto’s van Milan. Mijn knappe kerel wordt veel te snel groot!

Na een gezellige dag op kantoor fiets ik naar huis. ’s Avonds doen we helemaal niets. We hebben nog een VVV bon liggen voor een dagje uit (destijds gekregen van onze makelaar) en daar kopen we Efteling tickets voor. Milan wil heel graag naar de nieuwe attractie Max & Morritz en we gaan een week na de opening. Morgenochtend verrassen we hem hiermee.

Zaterdag

We worden wakker met weer een lekkage in de keuken. Balen! Pat belt met onze klusjesman, maar die heeft pas vanaf donderdag tijd. Patrick en hij overleggen even en Pat gaat naar de bouwmarkt. Daarna gaat hij het dak op. Hij ziet een plek met een klein scheurtje in het dakleer en smeert deze dicht met speciaal spul en een matje. Het dak moet worden venieuwd, maar we hopen dat het voor de time being even blijft zitten zo.

Tussen de middag gaan we een hapje eten in de stad. Kijk die oogjes van Floris ?.

Milan maakt deze foto van mij in de auto. We rijden ’s middags door naar Schoonhoven om te gaan kijken bij een toffe vintage winkel. We lopen daar een rondje door het centrum en ik vind er een winkel waar ze mijn favoriete merk Only Carmakoma verkopen! Ik kende nog geen fysieke winkel waar het wordt verkocht dus ik ben blij! Ik shop er een fijne broek en een shirtje.

De roundies voor aan de schutting zijn binnen! Deze gaan we boven de eettafel hangen. De diameter is 30 centimeter en ik bestelde deze bij Hip Thuys.

Na het eten ben ik bezig met de was en ruim ik Milan zijn kledingkast uit. Uiteindelijk is dit nog maar een deel van de kleding die te klein is en vul ik een hele krat met kleding. Het pakket is inmiddels al weg.

Zondag

We beginnen de dag bij Wondr Experience in Amsterdam. Hier wilde ik begin dit jaar al heen, maar vanwege het Coronavirus kon dat natuurlijk lange tijd niet. Vandaag gaan we alsnog en wat een belevenis! Ik vertel er later deze week meer over.

Eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal. Ik wilde al een tijdje tweede gaatjes laten schieten in mijn oren, maar ook dat kon lange tijd niet. We hebben een afspraak gemaakt en vandaag is het zo ver. Ook hier vertel ik later deze week meer over. Milan maakte de onderste foto en daar zag ik dat ik nog confetti in mijn haar had ??.

We gaan een warme chocolademelk drinken en worden aan deze tafel gezet. Dat is wel heel chique voor alleen warme chocolademelk 😉

We spekken de lokale horeca wel deze week ?. Misschien wel omdat we het zo gemist hebben, maar wat voelt dit fijn. Deze week was natuurlijk wel veel, maar dat doen we lang niet altijd. Deze week mocht het voor een keertje.

Deze week staat er niet zoveel op het programma. Milan heeft clipopnames en verder zien we het wel.

Ik hoop dat jullie ook een fijne week hebben gehad en wens jullie een fijne, nieuwe week!

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

 1. 8 juni 2020 / 06:18

  Wat een fijne week.
  Wij zijn nog nergens gaan terrassen of gaan uiteten. Nog steeds veel thuis geweest…
  Zo gewend aan het “nieuwe gewoon” ?
  Vorig weekend wel weekend weg en dat was fijn!

 2. 8 juni 2020 / 06:24

  Wat leuk, dat tweede gaatje! Staat altijd zo mooi! En je blog over de tuinspullen was hartstikke leuk, ik snap wel dat het veel is gelezen.