Home + Diary | Personeelsfeest, tattoo zetten en Milan ziek

Diary | Personeelsfeest, tattoo zetten en Milan ziek

Dit was weer een week waarin een hoop gebeurde waar ik al een lange tijd naar uit keek. Zo liet ik deze week eindelijk mijn tattoo zetten en was het tijd voor een te gek personeelsfeest. In het weekend hadden we ook een hoop plannen, maar Milan werd ziek waardoor deze niet doorgingen. Supersneu voor hem. Kijk je mee naar onze week?

Maandag

Ik ben klaarwakker en de jongens liggen nog op bed. Dat gebeurt echt nauwelijks, dus ik besluit er een foto van te maken voor ik ze wakker maak. Ik stuur de foto’s ook nog even door naar Patrick anders gelooft ‘ie mij niet 😉

We brengen Floris bij opa en oma en daar is Sinterklaas langs geweest voor de jongens. Verrassing!

Daarna moeten we toch echt richting school.

Na een lange, drukke dag op kantoor kom ik uit bij deze twee lieverds!

Dinsdag

Ik heb het mega druk op het werk en ook thuis loopt mijn hoofd een beetje over. Het is nog steeds mega druk voor Mamablogger en opdrachten waardoor ik vergeet foto’s te maken. Milan krijgt vandaag weer huiswerk mee en hij moet het van ons meteen dezelfde dag maken. We gaan er altijd even voor zitten en dit is meteen de enige foto die ik maak vandaag.

Woensdag

Pat en ik zijn allebei vrij en als Pat Milan naar school heeft gebracht rijden wij even naar Babypark voor een nieuwe voetenzak voor Floris. Het is al erg koud dus dat is geen overbodige luxe. Eenmaal daar komen we “onze” auto weer tegen. Onze droomauto! Binnenkort meer hierover…

De voetenzak zit op de buggy (hij is zo mooi en fijn!) en Pat gaat met Milan naar musicalles. Fijn, want dan kan ik even met Floris naar de stad. We eten samen een appelbeignet en we gaan schoenen shoppen. We vermoeden dat de laarsjes van Floris alweer te klein zijn en dat blijkt. We shoppen daarom deze te gekke Timberland laarsjes.

Omdat opa en oma komen eten, halen we de lekkerste tompoucen als toetje en ik ga eindelijk naar huis met deze laarsjes van Tommy Hilfiger! Een poosje geleden vertelde ik dat ik er helemaal verliefd op was en ze maar niet kocht, maar nu zijn ze toch echt van mij!

Donderdag

Alweer een slechte nacht en een heel drukke dag voor de boeg….

Ik ga eerst naar kantoor en fiets begin van de middag weer naar huis. Als Milan ook uit school komt gaan we met zijn vieren naar de stad, ik laat mijn tattoo zetten! Hoe dat ging heb je al uitgebreid kunnen lezen.

Na het zetten van de tattoo, fiets ik met folie om mijn pols en een tas vol spullen naar de Lichtfabriek in Gouda. Het is tijd voor ons personeelsfeest in high school Grease thema! Wij viertjes hebben dit georganiseerd. Het wordt een topavond!

Vrijdag

Het was weer een redelijk kort nachtje, maar ik moet toch de hele dag naar kantoor. Inmiddels is de folie van mijn pols en ziet het er zo uit.

Ik mag nog niet sporten vanwege de tattoo en ik moet nog even wat terug brengen bij Primark, dus rijden Pat, Floris en ik naar Rotterdam. Milan mag bij opa en oma logeren. Eenmaal thuis kijk ik op Netflix ‘The Knight Before Christmas’. Daarna kruipen we lekker vroeg in bed.

Zaterdag

We zouden eerst naar de intocht in Bergambacht gaan waar ons nichtje Piet is. Daarna zouden we naar Sint on Ice gaan, maar dan appt mijn moeder dat Milan ziek is geworden. Kan gebeuren, maar hij baalt er zo van.

Terwijl Patrick Milan meteen gaat halen, loop ik met Floris de stad in voor wat boodschappen. Ik haal onder andere wat dingetjes die Milan lekker vindt voor het geval hij er trek in krijgt.

Aan het einde van de ochtend ga ik met mijn moeder naar de Sligro.

Verder doen we helemaal niets en zorg ik lekker voor Milan. Ook heeft hij afgelopen week damles gekregen op school. We doen een potje en ik verlies behoorlijk.

In de middag knapt Milan op en hij wil graag kijken bij de puppy van nichtje Maud. We besluiten dat hij er even mag kijken. Daarna doen we weer lekker rustig aan.

De jongens mogen hun schoen zetten. Dit is toch heerlijk?!

Zondag

We moeten vroeg naar beneden, want de jongens willen weten wat er in hun schoenen zit. Milan krijgt een portemonnee van Stuk TV en Floris een auto van de Paw Patrol.

Pat en de jongens gaan nog terug naar bed, maar ik blijf beneden. Ik heb drie opdrachten voor Mamablogger die vandaag ingeleverd moeten worden. Ook heb ik nog een freelance klus en moeten er nog gewone blogs worden geschreven. Aan de slag dan maar!

Milan voelt zich gelukkig stukken beter en heeft een kinderfeestje. Pat, Floris en ik gaan daarna naar de stad om nog wat Sinterklaasinkopen te doen voor de volwassenen. We komen opa en oma tegen en nodigen hen uit om wat te gaan drinken. Pat oppert een bittergarnituurtje te bestellen. Makkelijke keuze haha.

Milan komt thuis en ik zie opeens dat er chloorvlekken zitten in zijn nieuwe Tommy Hilfiger vest. Niet gebeurd op het feestje, maar de badkamervloer is vanmorgen wel gedweild met chloor…. Ik kan wel huilen. Ik bestel nog een flesje met speciale verf en hoop het daar beter mee te kunnen maken. Als het lukt is het een goede tip en laat ik het jullie uiteraard weten.

Druk weekje. Ben benieuwd wat deze week weer brengt…

 

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *