Home + Diary | Notaris, nieuwjaarsontbijt en huisarts

Diary | Notaris, nieuwjaarsontbijt en huisarts

De eerste normale week van het nieuwe jaar, maar er gebeurde weer van alles. We kregen de schuur niet open vanwege de vorst, waardoor Milan zijn fiets niet kon pakken. De wasmachine lekte en ik moest naar de huisarts. Maar er gebeurden ook leuke dingen: we gingen tekenen bij de notaris, ik had een nieuwjaarsontbijt én we gingen zaterdag even op pad. Kijk je mee?

Maandag

Het gewone leven begint weer. Tijd om tassen in te pakken, plakjes bananenbrood in te vriezen én Milan naar school te brengen, want het slot van de schuur gaat met geen mogelijkheid open. En dus kan Milan zijn fiets er niet uit halen. We stappen snel in de auto, brengen Milan naar school en rijden weer naar huis. Daar pak ik de bakfiets, ik breng Floris naar school en fiets vervolgens naar mijn werk. Opa en oma kunnen Milan gelukkig weer ophalen.

Lunchen met collega’s van de OC, want er gaat een collega met pensioen. Deze salade was zo lekker!

Nieuwjaarsinstuif op school bij Floris. Wij konden er niet bij zijn, maar opa en oma gelukkig wel. Ik blijf het zeggen; waar zouden we zijn zonder hen?

Dinsdag

Home office in de middag. ’s Morgens op kantoor en ’s middags weer thuis.

We hebben nog aardapppelkroketjes over en die maken we op bij het avondeten.

Maud vertrekt naar Australië en we volgen de start op Flight rader.

Woensdag

Hartjes van Floris, verse tulpen en de zon: goed begin van de dag!

Alhoewel, er ligt water achter de wasmachine… Ik maak het droog, maar kom er niet uit waar het aan zou kunnen liggen. Pat kijkt er wel even naar, want ik heb geen idee en de wasmachine is vrij nieuw. Wel geniet ik van de zon die in mijn werkkamer schijnt.

De middag staat in het teken van de notaris, want we gaan tekenen voor ons nieuwe huis! Hierover heb je al kunnen lezen in ons nieuwbouw dagboek.

Donderdag

Milan heeft de eerste twee uur vrij en dat komt vandaag goed uit, omdat hij Floris dan naar school kan brengen. Gelukkig doet hij dat graag, want ik moet vandaag vroeg op mijn werk zijn.

Wij hebben namelijk een nieuwjaarsontbijt! Supergezellig en lekker!

Vrijdag

De enige foto die ik vandaag maak is bij de huisarts. Ik heb al een tijdje last van tintelende armen en benen, hoofdpijn en wat andere, vage klachten. De huisarts checkt alles goed, maar hoort en ziet niets geks. Wel moet ik volgende week even bloedprikken om toch wat dingen uit te sluiten. Waarschijnlijk zijn de klachten stress gerelateerd. Niets ernstigs hoor, gewoon wat meer op mijzelf letten. Komt goed.

Zaterdag

Ik wil er even uit en we besluiten naar de Westfield Mall te rijden. Altijd leuk en genoeg te zien.

Eenmaal thuis maakt Floris een lieve kaart ❤️ en kijk ik lekker een serie op Netflix.

Zondag

Vandaag doen we in de ochtend niet veel. Ik zit vooral lang in mijn pyjama en rommel wat in huis. Ik maak dan ook geen foto’s.

Verder hebben we in de middag nog een verjaardag. Altijd gezellig. Daarna is de week weer voorbij. Op naar weer een nieuwe. Fijne week allemaal!

liefs

 

Sale/Solden 2024Sale/Solden 2024

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *