Home + Diary | Nieuw bed voor Milan en Sint cadeautjes shoppen

Diary | Nieuw bed voor Milan en Sint cadeautjes shoppen

De weken vliegen voorbij, zo ook deze eerste week van november. Afgelopen week werd Milans nieuwe bed eindelijk geleverd en wat is hij er blij mee! Verder zijn wij alle Sinterklaascadeaus voor de jongens al gaan kopen en was het een lekker weekje. Kijk je weer mee?

Maandag

Zo beginnen de ochtenden hier in huis. Milan pakt de tablet en Floris rommelt lekker door het huis. De ene keer kijkt hij tv en nu is hij lekker aan het spelen. Het is hier overigens pas 6.15 uur… Pff…

Ondertussen is het al vroeg druk op de blog, leuk! Dat mag iedere ochtend wel hoor 😉

Het broodje van de week op mijn werk is een broodje carpaccio! Drie keer raden wat ik heb besteld 😉

Pat en ik hebben sinds kort NLZiet en we kijken alvast het nieuwe programma “Voor hetzelfde geld” voor hij later die avond wordt uitgezonden. Superleuk programma!

Dinsdag

Milan heeft vandaag zijn eerste toets. Hij heeft aardrijkskunde en we nemen het nog een laatste keer door. Spannend!

De grootste lol in de lift. Floris mag weer een dagje naar opa en oma.

Na een lange werkdag heb ik behoefte aan muziek. Memories van Maroon 5 is zo’n mooi nummer. Ik kan hem tig keer achter elkaar luisteren.

Woensdag

We zijn vandaag alle vier vrij. Ik sowieso al op de woensdag, Pat omdat hij een controle heeft bij de kaakchirurg en Milan omdat de leerkrachten staken. Rond 7.17 uur worden we gebeld: over een half uurtje is Bosch Bedding bij ons met het nieuwe bed van Milan (gekregen). In no time staat hij boven en is ‘ie in elkaar gezet. De mannen vertrekken weer en Milan is dolgelukkig met zijn nieuwe, grote boxspring. Ik laat hem later uitgebreid aan jullie zien.

Aangezien we toch al heel vroeg wakker en aangekleed zijn, fiets ik nog even naar de apotheek.

Tussen de middag bellen we mijn ouders op en vragen we ze of ze mee gaan lunchen. Gezellig! Eenmaal thuis kijk ik alvast deze nieuwe kerstfilm op Netflix. Allemaal research natuurlijk 😉

In de middag brengen we Milan naar de musicalles en gaan wij met Floris even naar de Kwantum. Floris is vooral fan van de nieuwe toiletborstel haha. Daarna halen we Milan weer op.

Tijd voor het zwembad! Ik neem ondertussen een lekker kopje thee.

Donderdag

Tijd om Milan naar school te brengen! Floris vindt het zo leuk op de school van zijn grote broer. Even later komt opa Floris ophalen op de fiets en ga ik naar huis om te werken. Ik word echter iedere keer uit het systeem gegooid en kan daardoor nauwelijks thuis werken. Ik stap op de fiets en rijd naar kantoor. Dan lukt het tenminste nog.

Wat een gigantisch drukke dag op kantoor en thuis! Aan het einde van de middag liggen de jongens samen op de grond. Zo leuk!

Vrijdag

Wat een heerlijk weer! Ik breng Floris weer naar opa en oma en daarna breng ik Milan naar school.

Vervolgens rijd ik in het zonnetje naar mijn werk.

Milan mag ’s avonds blijven logeren bij opa en oma en dus gaan Pat, Floris en ik richting Rotterdam om alle Sinterklaasinkopen te doen. Floris begrijpt het niet, dus dat kan nog prima. In een korte tijd halen we alles wat we nodig hebben voor de jongens en geven we eigenlijk wel meer uit dan ik van tevoren had bedacht. Ik zal binnenkort een shoplog plaatsen en de prijzen onder elkaar zetten net als vorig jaar.

Ondertussen appt een collega die vlakbij dat winkelcentrum woont, dat de koffie klaar staat. We gaan er nog even gezellig op visite en Floris vindt het helemaal geweldig. Moet een keertje kunnen.

Zaterdag

Tijd voor een nieuw kleurtje gel nagellak!

We halen Milan vroeg op bij opa en oma en gaan daarna naar de stad. We gaan onder andere naar de opening van Heb ik Via Kids en Leut koffie en thee die de handen ineen hebben geslagen. Ontzettend leuke winkel!

Daarna halen we allemaal lekkere dingetjes in huis voor het weekend. En daarna, want dit krijgen we natuurlijk nooit op 😉

Eenmaal thuis komt er een mega doos van Flinders binnen met een fantastische inhoud waaronder twee dekbedovertrekken voor op Milans bed en een te gek poppenhuis waar we ons Pietenhuis van gaan maken.

Ondertussen doen we lekker gek met de Sinterklaasversiering en de Pietenmutsen.

Daarna doe ik Milans nieuwe bedbedovertrek om zijn nieuwe vierseizoenen dekbed. Kijk nou hoe leuk!

Ik maak nog betere foto’s, maar dit is het Pietenhuis!

Milan wil heel graag naar het Kinderen voor Kinderen concert kijken op tv waar we twee weken geleden zijn geweest. We maken daarom een borrelplankje met lekkere dingetjes om het tv avondje compleet te maken.

Zondag

Vandaag pakken we de trein en gaan we naar Utrecht. De trein is al een belevenis op zich, maar we hebben ook nog even wat geshopt en een kijkje genomen in de nieuwe LEGO Store in Utrecht. Het was gewoon een relaxte middag, heerlijk dit soort uitjes!

Dit was onze week. Vooral heel erg druk op kantoor, maar thuis vooral leuke dingen. Zo zien we het graag 🙂 Hoe was jullie week?

Volg:
Marisca

Bedankt voor het lezen en leuk dat je Mamablogger een bezoekje brengt! Mijn naam is Marisca. Ik ben getrouwd met Patrick en Moeder van Milan (okt. ’10) en Floris (okt. ’17). Niets is leuker dan schrijven over het moederschap en jullie te inspireren met budgettips, uittips, persoonlijke verhalen etc. Kortom, Mamablogger is het meest persoonlijke online magazine voor moeders.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *